Egeli Gazete

Metro ve tramvayda Baykuş seferleri iptal edildi

İzmir’in gece ulaşımında önemli bir rol oynayan Baykuş seferlerinde yeni bir düzenlemeye gidildi. Baykuş seferleri metro ve tramvay seferleri için kaldırıldı.
Metro ve tramvayda Baykuş seferleri iptal edildi
Haberler / Güncel
29 Temmuz 2024 Pazartesi 15:27

İzmir’in gece ulaşımını sağlayan ve 7/24 yaşayan bir şehir olmasını amaçlayan Baykuş seferlerinde önemli bir değişikliğe gidildi.

İzmir Metro ve Konak Tramvay hatlarındaki baykuş seferleri, yolcu yoğunluğunun çok az olması nedeniyle, kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması gerekliliği ışığında iptal edildi. Karşıyaka Tramvayı’nda, cuma ve cumartesi geceleri 01.20’de yapılan baykuş seferleri ise otobüs ve gemi seferleriyle entegre şekilde sürdürülüyor.

ESHOT ve İZDENİZ’de değişiklik yok

ESHOT Genel Müdürlüğü’nün, yılın her günü kesintisiz sürdürdüğü Baykuş Seferleri devam ediyor. Konak Bahribaba Aktarma Merkezi’nden; Gaziemir, Çiğli, Bornova, Buca ve Narlıdere’ye, karşılıklı olarak iki saatte bir otobüs seferleri yapılıyor. Sefer saat bilgilerine ESHOT Mobil uygulamasından ve eshot.gov.tr’den ulaşılabilir.

İZDENİZ’de ise Baykuş Seferleri, cuma ve cumartesi geceleri Karşıyaka ve Alsancak iskelelerinden kalkıyor. Sefer saat bilgileri, izdeniz.com.tr adresinden görülebilir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete