Egeli Gazete

Mide ameliyatı oldu açlıktan öldü

İngiliz basını Türkiye'de mide küçültme ameliyatı olduktan 18 ay sonra açlık ve karaciğer yetmezliğinden ölen 4 çocuk annesini manşetlerine taşıdı.
Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
4 Eylül 2023 Pazartesi 12:10
İngiliz basını Türkiye'de mide küçültme ameliyatı yapıldıktan sonra beslenme bozukluğu yaşayan ve 18 ay sonra karaciğer yetmezliğinden ölen 4 çocuklu anneyi konuşuyor. 32 yaşındaki İrlandalı dört çocuk annesi, medyada Türkiye'de tüp mide ameliyatı sonrası 'açlıktan öldü'diye manşetlere taşındı. Dört çocuklu genç anne Shannon Meenan-Browse, 25 Ağustos'ta 32 yaşında yaşamını yitirdi. Genç kadın Şubat 2022'de zayıflama operasyonu için Türkiye'ye gitti. Shannon ameliyatının ardından ülkesine dönünce hastalanmadan yemek yiyemedi ve ilaçları sindiremedi. Dişleri çürümeye ve saçları dökülmeye başladı. Çoklu organ yetmezliğine yol açan yetersiz beslenme teşhisi konuldu.Genç  kadını hayat kurtaracak bir karaciğer nakli yaptırmayı bekliyordu ama Londra'ya transfer edilemeyecek kadar zayıftı. Shannon yoğun bakıma kaldırıldı ve Derry'deki Altnagelvin Hastanesinde hayatını kaybetti. İngiliz basını vatandaşlarının yurt dışında tedavi görmeyi seçmeden önce sağlık kuruluşlarına dikkat etmelerini  ve operasyonların gerekli olup olmadığına iyi bakılması gerektiğini tavsiye etmeye başladı. (Samimi Haber)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete