Egeli Gazete

Minibüse Zam Geldi! İşte Tam ve Öğrenci Biletlerinin Fiyatları

Okullar açılmadan önce toplu taşıma fiyat tarifelerinde değişiklik olup olmayacağı merak edilirken, ülke genelindeki farklı şehirlerde yeni fiyat tarifeleri yürürlüğe girmeye devam ediyor. 
Minibüse Zam Geldi! İşte Tam ve Öğrenci Biletlerinin Fiyatları
Haberler / Ekonomi
6 Eylül 2024 Cuma 18:06

2024-2025 eğitim öğretim döneminin başlamasına birkaç gün kala okul servis ücretlerine dair ülke genelindeki farklı şehirlerden art arda haberler gelmeye devam ediyor. Öğrenciler ve veliler servis ücretlerini yakından takip ederken, toplu taşıma fiyat tarifelerinde değişiklik olup olmayacağı da en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu kapsamda, önceki aylarda olduğu gibi eylül ayında da toplu taşıma fiyat tarifelerinde değişiklikler oluşması halinde güncel fiyatlara ilişkin kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanıyor. Bu kapsamda, Erzurum’da toplu taşıma fiyatlarıda artışa gidildi.

Toplu Taşıma Zammı 2024 Eylül

Erzurum’da alınan karar neticesinde 10 Eylül tarihinden itibaren geçerli olmak üzere şehiriçi minibüs hatlarının ücret tarifesinde değişikliğe gidildi. Yeni fiyat tarifesine göre tam binişler 14 TL'den 18 TL seviyesine çıkarken, öğrenci binişleri ise 10 TL'den 13 TL seviyesine yükselecek. 

Toplu Taşıma Zamlanacak Mı?

Erzurum'da minibüs ücretine zam yapılmasının ardından 10 Eylül tarihinden itibaren zamlı fiyatların kent genelinde geçerli olacağı belirtildi. Erzurum’un yanı sıra ülke genelindeki farklı şehirlerde ikamet eden vatandaşlar da toplu taşıma fiyat tarifelerine dair gelişmeleri yakından takip ediyorlar. Minibüs ücretlerinde artışa gidilmesi halinde minibüscüler odaları güncel fiyat tarifeleri ile ilgili bilgilendirmede bulunurken, belediye otobüslerinin fiyat tarifelerinde değişiklikler yaşanmaya devam ediyor. Bu kapsamda, belediye otobüslerinin güncel fiyat tarifelerine ve değişikliklere erişmek isteyen kişiler belediyelerin resmi internet sitelerini ziyaret edebilirler. Eylül ayının son günlerine kadar toplu taşımada yeni artışlar hayata geçirildikçe açıklamalar yapılacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete