Egeli Gazete

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda trafiği rahatlatacak dokunuş

İzmir Büyükşehir Belediyesi Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda trafiğin akışını rahatlatmak için girişimlere başladı.Planlanana göre Küçükyalı'ya giriş cebi düzenlenecek, çalışmalar ise 10 Ağustos Cumartesi sabahı başlayacak ve bir hafta içinde tamamlanacak.
Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda trafiği rahatlatacak dokunuş
Haberler / Yerel Yönetimler
9 Ağustos 2024 Cuma 18:19
İzmir Büyükşehir Belediyesi,.Mustafa Kemal Sahil Bulvarı üzerinde yer alan Marina, Karataş, Güzelyalı ve Sabancı kavşaklarında bekleme sürelerini azaltmak ve ulaşım güvenliğini arttırmak için Küçükyalı girişinde de düzenleme yapacak. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Konak istikametinden Küçükyalı’ya dönmek isteyen araçların kullandığı sola dönüş cebinin kapasitesi 10 araçtan 23’e çıkarılacak. 10 Ağustos Cumartesi günü sabah başlayacak düzenleme çalışmaları bir hafta içinde tamamlanacak. Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda trafik akışında bir değişiklik olmayacak. Çalışmalar sırasında trafiğin olumsuz etkilenmemesi için ekipler gerekli önlemleri alacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete