Egeli Gazete

Narlıdere'de maaş krizi... İşçiler iş bıraktı!

Narlıdere Belediyesi’nin temizlik işleri biriminde çalışan işçiler maaşların zamanında ödenmemesinden kaynaklı bu sabah iki saatlik iş bıraktı.
Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
17 Ağustos 2023 Perşembe 15:16

İzmir’in Narlıdere Belediyesi’nde yaşanan maaş sorunundan kaynaklı Belediye İş Sendikası üyesi işçiler iş bırakma eylemi kararı aldı. Sabah saatlerinde şantiyede bir araya gelen Belediye şirketi Nar-Bel bünyesindeki temizlik işçileri iki saat geç iş başı yaptı.

MAAŞLAR 2-3 TAKSİTLE Ücretlerinin taksit taksit ödenmesine ve ikramiyelerinin ise yatırılmamasına tepki gösteren işçiler maaşlarının enflasyon karşısında eridiğine dikkat çekti. İŞÇİLERDEN EK PROTOKOL TALEBİ Öte yandan sendika yönetimi ile belediye yönetimi arasındaki ek protokol oturumları ise sürüyor. Bugün gerçekleşecek görüşmeden çıkacak sonuca göre işçilerin eylemlerinin seyri belli olacak. DÜN DE İŞ BIRAKILMIŞTI İşçiler dün sabah da iki saatli bir iş bırakma eylemi gerçekleştirmişti. 300’ün üzerinde işçinin çalıştığı temizlik şantiyesinde ortalama işçi maaşları 13-15 bin TL arasında değişiyor.

(Egedesonsöz)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete