Egeli Gazete

Özel: 339 bin kişiyle 3 bin anket yaptık, memnuniyet anketi olumlu çıkan mevcut başkanları aday yaptık

“Birkaç kişi eleştiriyor ama aday olamadığı halde bütçesini ilçe başkanlıklarımıza teslim eden kahramanlar var” diyen Özgür Özel, “339 bin kişiyle 3 bin anket yaptık. Memnuniyet anketi olumlu çıkanları aday yaptık” ifadelerini kullandı.
Özel: 339 bin kişiyle 3 bin anket yaptık, memnuniyet anketi olumlu çıkan mevcut başkanları aday yaptık
Haberler / Politika
18 Şubat 2024 Pazar 14:16

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Ankara’daki aday tanıtım toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Özel, “339 bin kişiyle 3 bin anket yaptık. Memnuniyet anketi olumlu çıkan mevcut başkanları aday yaptık” dedi. Özel, aday olamadığı halde kendisi için giydirdiği aracı aday yapılan isme veren, ayırdığı bütçeyi ilçe başkanlığına veren partililerin olduğunu belirterek, “Onlar benim kahramanlarım” ifadelerini kullandı.

MEMNUNİYET ANKETİ OLUMLU ÇIKANLARI ADAY YAPTIK

Aday belirleme sürecinde çok objektif kriterleri, belirli yöntemleri belirlediklerini ve sürdürdüklerini belirterek şöyle konuştu: “Adaylarımızı belirlerken seçmenimizi dinledik. Örgütümüzü, seçmenimizi, aday adaylarımızı dinledik. Sokağın sesine kulak verdik. Kanaat önderleriyle görüştük. PM üyelerimizi ve milletvekillerimizi görevlendirdik. Onların detaylı raporlarını dikkat aldık. 3 bin anket ve araştırma yaptırdık. Sonuçta 339 bin tekil anket sonucuyla adaylarımızın belirlenmesi için çok önemli veriler elde ettik. Mevcut belediye başkanlarımızın memnuniyet anketlerinin olumlu olması durumunda adaylığa devam sürecini gerçekleştirdik. Aday değiştirdiğimiz yerlerde 4 ve hatta 5 ankete kadar sahadan veri toplamayı, seçmenin beklentilerini, beklentilerini okumayı tercih ettik.”

ELEŞTİRİLENLER BİRKAÇ KİŞİ

Aday adaylığı için 16 bin başvurudan adaylaşamayanların olduğunu vurgulayan Özel: “Son günlerde bazı televizyonlarda, gazetelerin kiminin manşetinde kiminin eteğinde, kiminin iç sayfasında üç, beş ya da 10 memnuniyetsiz arkadaşımızın partiden ayrıldığını ya da başka taraflardan aday olmak istediklerini ve eleştirel açıklamalarını görüyoruz. Hepsine sonuna kadar saygı duyuyorum. Hiç kötü bir söz söylemeyeceğim. Ama esas mesele, esas konuşulması gereken, benim gönlümde manşetlerde olan benim gönlümün kahramanları olanlar var. Kendisi aday olmadığı günün ertesi sabahı adaya telefonu açıp, ‘Çok istedim olmadı. Sizi belirlediler. Ben çalışmaya hazırım’ dediğinde daha adayın kahvaltısını yapmadığı saat 08.00’de aday adayı arkadaşının telefonuyla güne başlayanlar v ar. Kendisi için giydirdiği aracı aday adayı arkadaşına teklif edenler var. Kampanyanın koordinasyonunu üstlenenler var. Kampanya için kendisine ayırdığı bütçeye ilçe başkanına teslim edenler var. Üç kişi, beş kişi partiyi tartışıyor ama partililiğini kimseye tartışmayan adayımızın arkasında duran partinin başarısını kendi başarısı sayanlar var” dedi.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete