Egeli Gazete

Özel: Dilruba adına AK Partililerden ben özür dilerim, kimsenin kalbi kırık kalmasın

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, bir dizi etkinliğe katılmak için İzmir'e geldi. Bornova'da Belediye'nin açılış törenlerine katılan Özel konuşmasında iktidara yüklendi. Özel, ""Dilruba AK Parti seçmenine laf etti Özgür Özel özür dilesin diyorlar." Ben özür dileyecek bişey söylemedim. AK Partilileri üzecek kıracak birşey demedim. O kızımız üzdüyse onun yerine ben özür dilerim yeterki kimsenin kalbi kırık kimse kalmasın"ifadelerini kullandı.
Özel: Dilruba adına AK Partililerden ben özür dilerim, kimsenin kalbi kırık kalmasın
Haberler / Politika
12 Eylül 2024 Perşembe 18:23

EGELİ GAZETE- Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, bir dizi etkinliğe katılmak için İzmir'e geldi. Bornova'da Belediye'nin açılış törenlerine katılan Özel konuşmasında Türkiye'deki ekonomik sorunlara değinirken uzun zamandır gündem olan Dilruba Kayserilioğlu konusuna da değindi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir'de verdiği bir röportaj sırasında  sözlerinden dolayı tutuklanan ve sonrasında tahliye olan Dilruba'nın İzmir Fuar'ında Özgür Özel'in yanında yer almasına tepki göstermişti. Özel ise "Dilruba AK Parti seçmenine laf etti Özgür Özel özür dilesin diyorlar." ifadelerine tepki göstererek," Ben özür dileyecek bişey söylemedim. AK Partilileri üzecek kıracak birşey demedim. O kızımız üzdüyse onun yerine ben özür dilerim yeterki kimsenin kalbi kırık kimse kalmasın"ifadelerini kullandı. 

"DİLRUBA ADINA BEN ÖZÜR DİLERİM"
Bu iktidar kesinlikle ekonomiyi iyi yönetememektedir. Doğru işler yapmamaktadır. Ülkeye verebilecek hiç bir şey yoktur tek çare Cumhuriyet Halk Partisi iktidarıdır. Asla ve asla kutuplaşmanın oyununa gelmeyeceğiz." Dilruba AK Parti seçmenine laf etti Özgür Özel özür dilesin diyorlar". Ben özür dileyecek bişey söylemedim. AK Partilileri üzecek kıracak birşey demedim. O kızımız üzdüyse onun yerine ben özür dilerim yeterki kalbbi kırık kimse kalmasın. 

"TAYYİP BEYİ ÜZMEYEN İSTATİSTİK KURUMU"

Dün çıkmış diyor ki enflasyonu tek haneye indireceğiz. 7 yıldır söylüyor ama tutturamıyor. En son bunu söylediğinde 2017'de yüzde 12 iken tek rakama indiricem dediğinde yüzde 100'e çıkmıştı enflasyon. Bu sene kendi hedefleri 48'di 50 olarak kendileri açıkladılar. Bu enflasyon hesabını Tayyip Bey kendi denetimine aldığı TÜİK kurumuyla yapıyor. Yani Tayyip Beyi Üzmeyen İstatistik Kurumu. Ama enflasyon yüzde 60'dan 50'ye düşünce sanıyor ki enflasyonu düşürdüm enflasyon 0 olursa fiyatlar durur.

"CHP TÜRKİYE'NİN BİRİNCİ PARTİSİ"

 AK Parti ilk kez ikinci parti oldu neden çünkü CHP Türkiye'nin birinci partisi oldu. O günden bu güne İşin özeti Tayyip Bey bu kötüye gidişi gördü kutuplaşmak istiyor.  Bundan dolayı gerginlik çıkarıyor. Ama Dilruba'dan ama Teğmenler. Tek bir amcı var yoksulluğu sefalati bu şekilde unutturmak istiyor. 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete