Egeli Gazete

Özel İzmir'de yangından etkilenen vatandaşları ziyaret etti: Yangınların yüzde 98'i insan kaynaklı

Aydın ve Muğla'daki programından önce bugün İzmir'e gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yangın bölgesine ziyarette bulundu.
Özel İzmir'de yangından etkilenen vatandaşları ziyaret etti: Yangınların yüzde 98'i insan kaynaklı
Haberler / Güncel
1 Temmuz 2024 Pazartesi 16:20

Bugün İzmir'e gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Aydın ve Bodrum'daki programları öncesinde, İzmir'in Selçuk ilçesi ile Aydın'ın Kuşadası ilçesi arasındaki Arvalya mevkisindeki orman yangını bölgesine 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulundu. Havalimanında İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, parti yöneticileri ve belediye başkanları tarafından karşılanan Özel, yangından etkilenen vatandaşlarla bir araya geldi.

Özel, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Torbalı'yı ziyaret edeceğimizi belirtmek istiyorum. Şu anda İzmir ile Aydın sınırında başlayıp Kuşadası'na kadar sirayet eden büyük orman yangını sonucunda kaybettiğimiz orman alanının büyüklüğü hakkında endişelerimiz var. Bu süreçte yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, tedavisi devam edenlere ise acil şifalar diliyoruz" dedi.

CHP Genel Başkanı, Torbalı'daki patlama olayına da değinerek, Torbalı Belediye Başkanı ile koordineli olarak olayın takipçisi olduklarını ve soruşturmaların titizlikle yürütüldüğünü belirtti. Özel, "Yangınlarla mücadelede Ege'nin tüm illerinden gelen desteklerle birlikte, yangınların %98'inin insan kaynaklı olduğunu göz önünde bulundurarak vatandaşlarımızı daha dikkatli olmaya çağırıyorum" şeklinde konuştu.

Özel'in, yangınların kontrol altına alınmasının ardından Torbalı'yı ziyaret etmeyi planladığı belirtildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete