Egeli Gazete

Özel: 'Ön seçimden kesinlikle vazgeçmedik, adayları örgüt belirleyecek'

Özgür Özel, Grup toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ön seçimden vazgeçti haberlerine karşılık olarak Özel, Ön seçimle kesinlikle vazgeçmedim, adayları örgüt belirleyecek" dedi. 
Player yükleniyor...
Haberler / Asayiş
14 Kasım 2023 Salı 14:44
Özgür Özel, Grup toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ön seçimden vazgeçti haberlerine karşılık olarak Özel, Ön seçimle kesinlikle vazgeçmedim, adayları örgüt belirleyecek" dedi. Özgür Özel partide adayların kesinlile ön seçimle belirleneceğine vurgu yaparak, "Milletvekili seçimlrinde kayıtsız şartsız ön seçim var. Belediye seçimlerinde mutlaka ve mutlaka mevcut belediye başkanını anketle ölçeceğiz. Eğer mevcut belediye başkanı halkın gönlündeyse devam edecek ama halkın gönlünde değilse başka bir aday belirleyeceğiz. aday belirlemekte en çok kullanılacak yöntem ön seçim, örgüt denetiminde ön seçim yapacağız. Sandıktan kim çıkarsa adaylaşacak " ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete