Egeli Gazete

Özgür Özel Kılıçdaroğlu'na siper oldu: Cesedimi çiğnemeniz lazım

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'de verdiği bir ropörtajdan dolayı gözaltına alınan ve sonrasında çıkarıldığı mahkeme kararıyla tutuklanan İzmirli Dilruba'yı Aliağa'daki cezaevinde ziyaret etti. Yaklaşık 1 saat süren görüşme sonrası Özel, basın açıklaması yaptı.Yaptığı açıklamada Özel'in eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na sarf ettiği sözler dikkat çekti.
Özgür Özel Kılıçdaroğlu'na siper oldu: Cesedimi çiğnemeniz lazım
Haberler / Politika
29 Ağustos 2024 Perşembe 16:51

EGELİ GAZETE- Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'de verdiği bir ropörtajdan dolayı gözaltına alınan ve sonrasında çıkarıldığı mahkeme kararıyla tutuklanan İzmirli Dilruba'yı Aliağa'daki cezaevinde ziyaret etti. Yaklaşık 1 saat süren görüşme sonrası Özel, basın açıklaması yaptı.Yaptığı açıklamada Özel'in eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na sarf ettiği sözler dikkat çekti. Özel," Hapse mi atacaksınız, önce bir önceki genel başkanı hapse atmak için önce mevcut genel başkanın cesedini çiğnemeniz lazım. Hodri meydan" diye konuştu. 

"CESEDİMİ ÇİĞNEMENİZ LAZIM"

 Özel,“Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na bunlar vız gelir tırıs gider. Hapse mi atacaksınız, önce bir önceki genel başkanı hapse atmak için önce mevcut genel başkanın cesedini çiğnemeniz lazım. Hodri meydan. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu o sanık sandalyesinde, orada oturur mu, bence oturmamalı hiçbirinin hakkı yok, onun oturması gereken yere gidip ben oturacağım. Bu kadar net! Hepsi haddini bilsin! CHP'nin hangi genel başkanını korkuttunuz da, hangi genel başkanını sindirdiniz de bir önceki genel başkanını sindireceksiniz. 1 milyon 460 bin Cumhuriyet Halk Partisi’nin üyesi Kemal beyi yargılatmaz. Çok istiyorlarsa hep beraber geliriz, bizi yargılayacaksınız.” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete