Egeli Gazete

Özgür Özel konuştu; CHP’ye çelme takmaktan başka bir gayesi yoktur

Özgür Özel, eski İYİ Parti GİK Üyesi Bahadır Erdem’in CHP'ye katılmasının ardından partisinin grup toplantısında konuştu. Özel, “Aday tartışmaları başlatmanın CHP’nin ivmesini düşürmek ona çelme takmaktan başka bir gayesi yoktur” dedi.
Özgür Özel konuştu; CHP’ye çelme takmaktan başka bir gayesi yoktur
Haberler / Politika
7 Mayıs 2024 Salı 16:31

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ,eski İYİ Parti üyesi Bahadır Erdem’in CHP’ye geçmesi üzerine Erdem’e rozetini taktı ,ardından grup toplantısında konuştu. Toplantıda konuşan Özel, “Aday tartışmaları başlatmanın CHP’nin ivmesini düşürmek ona çelme takmaktan başka bir gayesi yoktur” dedi.

BİZE ÇOK BÜYÜK GÜÇ KATACAK

Özel'in konuşması öncesinde eski İYİ Parti GİK Üyesi Bahadır Erdem CHP'ye katıldı. Bahadır Erdem'e parti rozetini takan CHP lideri Özgür Özel, "Bize çok büyük güç katacak. Kendisine hoşgeldiniz, yolunuz ve yolumuz açık olsun diyorum" dedi. Erdem ise, "Türkiye'de adaletin ve hukukun yeniden parlaması için, eşitlik gelmesi için, kadın haklarının erkeklerle eşit olabilmesi için ve bu milletimizi mutsuz eden tek adam yönetimin, demokrasiyle sonlandırmak için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

CHP’YE ÇELME TAKMAKTAN BAŞKA GAYESİ YOKTUR

Grup toplantısında konuşan Özel, "Geçmişte yaptığımız hataları tekrar etmeyeceğimizi söylemiştim, bu genel başkan için de öyledir yardımcıları için de öyledir üyeleri için de öyledir. Hazır birinci partiyken işler yolunda gidiyorken bir seçim yeni geride kalmışken gelecek seçime daha zaman varken aday tartışması dostumuz tarafından iyi niyetle yapılsa da bazı kötü niyetliler tarafından kışkırtılmaya çalışsa da hiçbirimize faydası olmayan bir tartışmadır. CHP genel başkanı olarak kendi adaylığımı dayatmak CHP’nin tarihi bir fırsatı kaçırmasını sağlamak, CHP’nin birilerinin tükenmekte olan iktidarına tekrar fırsat vermek gibi bir hata yapmayacağımdan herkes emin olsun. Aday tartışmaları başlatmanın CHP’nin ivmesini düşürmek ona çelme takmaktan başka bir gayesi yoktur”dedi.

 

MEHMET ŞİMŞEK VATANDAŞIN CEBİNE EL ATMAK ÜZERE

Özel, toplantıda aynı zamanda Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e sert çıkışlarda bulundu. Özel, “Ekonomide yüzde 18’den 8’e inen şu an yüzde 10 olan mobilyadaki eğitim harcamalarındaki konaklamadaki ve daha Mehmet Şimşek’in aklındaki pek çok başlıkta liste oyunuyla KDV 10’dan 20’ye çıkarılıyor. Bu seçim öncesi ‘KDV artışı planlamıyoruz’ lafının laf oyunu olduğunu, liste hileleriyle KDV artışının gündemde olduğunu ve doğrudan vatandaşın cebine Mehmet Şimşek’in el atmak üzere olduğunu ifade etmek istiyorum .Güya IMF yok ama hayaleti var. Program Mehmet Şimşek’in gulyabani programıdır. Ey Mehmet Şimşek IMF’nin hayaleti hep emekçinin penceresinde dolanıyor, hep işçinin kapısına dayanıyor, şu gulyabaniyi biraz da zenginlere götür be kardeşim” diye konuştu.

Özgür Özel, ayrıca herkesi 26 Mayıs Pazar günü Ankara’daki büyük emekli mitingine davet etti.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
KÜLTÜR SANAT GENEL GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ EKONOMİ SAĞLIK SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YEREL YÖNETİMLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete