Egeli Gazete

Özgür Özel, Muharrem İnce’nin İzmir adaylığına noktayı koydu: “Yav kardeşim deli misiniz?” derler, Böyle nezaketsizlik olur mu?

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olacağı iddialarına noktaya koydu. Özel, TV 100’de katıldığı programda, “Bu olacak bir şey değil. Bunu benden duysa birileri ‘yav kardeşim deli misiniz?’ der. Böyle bir nezaketsizlik olur mu? Ben belediye başkanlığını bir başka partinin genel başkanına teklif edecek noktada değilim” ifadelerini kullandı.
Player yükleniyor...
Haberler / Asayiş
12 Aralık 2023 Salı 21:31
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olacağı iddialarına noktaya koydu. Özel, TV 100’de katıldığı programda, “Bu olacak bir şey değil. Bunu benden duysa birileri ‘yav kardeşim deli misiniz?’ der. Böyle bir nezaketsizlik olur mu? Ben belediye başkanlığını bir başka partinin genel başkanına teklif edecek noktada değilim” ifadelerini kullandı. NE BİZE NE İNCE’YE FAYDASI YOK Konunun İstanbul Büyükşehir Beledyi Başkanı Muharrem Ekrem İmamoğlu ile Muharrem İnce'nin görüşmesinden sonra ortaya atıldığını hatırlatan Özel şöyle konuştu: “Ekrem İmamoğlu bana da söyledi. 'Hiç böyle bir şey konuşmadık' dedi. Zaten ben şunu büyük bir saygısızlık olarak görürüm. Bir partinin genel bakanına bir başka partinin genel başkanı belediye başkan adaylığı teklif edecek. Bu olacak bir şey değil. Bunu benden duysa birileri ‘yav kardeşim deli misiniz’ der. Böyle bir nezaketsizlik olur mu? Ben belediye başkanlığını bir başka partinin genel başkanına tekli edecek noktada değilim. Muharrem İnce’nin de böyle bir talebinin olduğunu düşünmüyorum. Ekrem İmamoğlu ile yapılan görüşmeden sonra o tartışma kim tarafından o şekilde ortaya atıldı. Alevlendirdi. Ne maksatla yapıldı. İnanın bilmiyorum. Bize bir faydası yok. Muharrem Bey’e hiç yok. Bu kadar net.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete