Egeli Gazete

Pamucak'tan Kuşadası'na sıçrayan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor

İzmir’in Selçuk ilçesinde başlayan ve Aydın’ın Kuşadası ilçesindeki ormanlık alana sıçrayan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.
Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
29 Haziran 2024 Cumartesi 19:30

İzmir’in Selçuk ilçesinde başlayan ve Aydın’ın Kuşadası ilçesindeki ormanlık alana sıçrayan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre, Selçuk Pamucak mevkiindeki ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler rüzgarın etkisi ile Kuşadası’ndaki ormanlık alana da sıçradı. Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ve Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangını kontrol altına almak için çalışma başlattı. Yangına havadan ve karadan müdahale devam ederken, bölgedeki rüzgarın alevlerin kontrol altına alınmasını güçleştirdiği öğrenildi. Yangın nedeniyle Selçuk-Kuşadası karayolu ulaşıma kapatılırken, ulaşımın Çamlık Mahallesi üzerinden yapıldığı belirtildi.

İddiaya göre Ege Mahallesi'nde yangın evleri tehdit etmesi sebebiyle tahliye çağrısında bulunuldu. Ege Mahallesi'nde evler boşaltılıyor. Aynı zamanda iddiaya göre, Kuştur Bölgesi Bayraklı Dede Mahallesi'de boşaltılmaya başlandı 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete