Egeli Gazete

Putin: Rusya'ya yaptırımlar kalkarsa Tahıl Anlaşması'nı canlandırmaya hazırız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Putin ile görüşmek için Rusya'ya gitmişti. Toplantıda Tahıl Anlaşması merakla beklenen konular arasındaydı. Beklenen haberi Putin verdi, toplantı sonrası yaptığı açıklamada "Tahıl Anlaşmasını" canlandırmaya hazırız" dedi.
Player yükleniyor...
Haberler / Türkiye
4 Eylül 2023 Pazartesi 16:52
EGELİ GAZETE-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Putin ile görüşmek için Rusya'ya gitmişti. Toplantıda Tahıl Anlaşması merakla beklenen konular arasındaydı. Beklenen haberi Putin verdi, toplantı sonrası yaptığı açıklamada "Tahıl Anlaşmasını" canlandırmaya hazırız" dedi. Putin'in yaptığı basın açıklamasında enerji alanında işbirliğinin stratejik nitelikte olduğunu vurguladı. Tahıl girişiminin sona ermesinden bahsettiklerini söyledi ve ekledi "Tahıl anlaşmasının sona ermesi gıda pazarını etkilemedi, biz tahıl anlaşmasını canlandırmaya hazırız, elimizden geleni yapmaya hazırız" ifadelerini kullandı. Türkiye ile ilişkilerine çok önem verdiğini söyleyen Putin, Ulusal birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. Erdoğan toplantı ile ilgili atılabilecek adımları değerlendirdiğini söyledi. Erdoğan, tahıl koridoru için eksikler giderilerek girişimin devam etmesi gerektiğini vurguladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete