Egeli Gazete

Ronaldo evlendi

Brezilya futbolunun efsane isimlerinden Ronaldo, model Celina Locks ile hayatını birleştirdi
Player yükleniyor...
Haberler / Magazin
26 Eylül 2023 Salı 11:22
Dünya futbolunun gelmiş geçmiş en iyi golcülerinden biri olarak gösterilen Brezilyalı efsane Ronaldo, 8 yıldır birlikte olduğu model sevgilisi Celina Locks'a ocak ayında evlenme teklifi etmişti.
2
Celina Lock, yüzüğünün fotoğrafını paylaşıp, "Evet" derken, Portekizce olarak ise "Seni seviyorum Ronaldo" notunu düşmüştü.
3
Brezilyalı çift, İspanya'nın Ibiza Adası'nda evlendi.
DAHA ÖNCE 3 KEZ EVLENMİŞTİ Nikâh töreninden görüntüler davetlilier tarafından paylaşıldı. Ronaldo, daha önce Maria Beatriz Antony, emekli manken Daniella Cicarelli ve emekli futbolcu Milene Domingue evlilik yaşamıştı.
5
RONALDO HAKKINDA Ronaldo Luís Nazário de Lima, 18 Eylül 1976'da dünyaya geldi. Tüm zamanların en büyük futbolcularından biri olarak kabul edilir. Bireysel ödülleri arasında üç kez FIFA Dünyada Yılın Futbolcusu seçilmesi ve iki Ballon d'Or ödülü kazanması yer alıyor. Ronaldo ayrıca Brezilya ile iki Dünya Kupası kazandı. Ronaldo, Barcelona, Inter, Real Madrid ve Milan gibi takımlarda forma giydi.
6
Celina Locks

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete