Egeli Gazete

Sağlık Bakanı Koca, illere göre vaka sayılarını açıkladı

Sağlık Bakanı Koca, illere göre vaka sayılarını açıkladı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 28 Ağustos-3 Eylül arasında, 100 bin kişide bir haftalık toplam yeni Covid-19 vaka sayılarının yer aldığı İnsidans haritasının yayınlandığını duyurdu. Buna göre, 28 Ağustos-3 Eylül arasındaki vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre en çok artan üç il, Kayseri, Elazığ ve Karaman olarak kaydedildi. İzmir’de 100 bin kişideki Covid-19 vaka sayısı 45.58  olarak açıklandı.
Player yükleniyor...
Haberler / Türkiye
11 Eylül 2021 Cumartesi 15:18
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 28 Ağustos-3 Eylül arasında, 100 bin kişide bir haftalık toplam yeni Covid-19 vaka sayılarının yer aldığı İnsidans haritasının yayınlandığını duyurdu. Buna göre, 28 Ağustos-3 Eylül arasındaki vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre en çok artan üç il, Kayseri, Elazığ ve Karaman olarak kaydedildi. İzmir’de 100 bin kişideki Covid-19 vaka sayısı 45.58  olarak açıklandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, resmi Twitter hesabından, 28 Ağustos-3 Eylül arasında 100 bin kişi içinde bir haftada toplam yeni Covid-19 vaka sayısının yer aldığı haftalık İnsidans haritasının yer aldığı bir paylaşım yaptı.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
KÜLTÜR SANAT GENEL GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ EKONOMİ SAĞLIK SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YEREL YÖNETİMLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete