Egeli Gazete

Serter: Karabağlar’ı daha görünür bir kent haline getirmek istiyorum

Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar Belediye Başkan aday adayı Bedri Serter, aday adaylığı süreci ve projelerini düzenlediği basın toplantısında anlattı Serter:"Karabağlar’ın Türkiye ve İzmir’de tanınırlığı eksik, Karabağlar’ı daha görünür bir kent haline getirmek istiyorum" dedi.
Player yükleniyor...
Haberler / Asayiş
25 Aralık 2023 Pazartesi 15:15
CEMRE YUVARLAK/EGELİ GAZETE- Cumhuriyet Halk Partisi 27. Dönem Milletvekili ve Karabağlar Belediye Başkan aday adayı Bedri Serter, adaylık süreci ve projelerini anlatmak için Bahçelievler'de bir kafede basın toplantısı düzenledi. CHP'li Serter Karabağlar'da eksik olan konulara değindi. Karabağlar'ı daha görünür bir ilçe yapacağını dile getirdi. "HÜKÜMETİN KARABAĞLAR'A DAHA FARKLI BAKMASINI SAĞLAYACAĞIM" Karabağlar'da kendinden daha güçlü bir aday olmadığını söyleyen Serter, “Bunları en rahat yapacak adaylardan biri olarak görüyorum kendimi. Hükümet’in Karabağlar’a daha farklı bakmasını sağlayacağım. Burası önemli bir kent. Biz bu kenti ayağa kaldırdığımızda Türkiye ayağa kalkacak. 81 il burada kümeleşmiş şekilde yaşıyor çünkü. Çok renkli bir profilimiz var ve bu renkliliği Türkiye’ye yansıtmalıyız. Bakanların Karabağlar’daki rahat geçişini sağlayacak bir adayım, benden güçlü aday olmadığını düşünüyorum. Gerçekten ekmeğe muhtaç vatandaşımız var. Biz askıda ekmeği kapıda ekmek yapacağız. Kapısına bırakacağız ekmeği ve o kişi bilmeyecek kim olduğunu. Erzak koyacağız. İş yaratacağız gençlerimize. Bunu yapacak potansiyelimiz var. Karabağlar’da bir tarihi alan keşfedildi. Smyrna’yı korumak için kurulan bir yer. Seçilir seçilmez, o alanı korunan bir ören yeri olarak hayata getirmek için bakanlıklarla irtibata geçeceğiz” dedi. "KARABAĞLAR'I TANINIR BİR KENT HALİNE GETİRECEĞİM" Karabağlar'ın Türkiye ve İzmir'de tanınırlığının eksik olduğunu ifade eden CHP'li Serter, “Şu anda başka ilçelerden Karabağlara gelişin tek bir nedeni var. O da mobilya almak. Tanınırlığını artırmalıyız Karabağlar’ın. Burada belediye başkanlarımızın ciddi hizmetleri var. Bir belediye başkanı göreve gelirken hizmet aşkıyla gelmeli. Bende de o heyecan var. Karabağlar’ı tanınır bir kent haline getireceğim. Mesela Karabağlar’da kalacak bir otel yok. Bir an evvel özel sektörle iletişime geçilecek ve yerlerine bakacağım. Bu oteller de fuara yakın olmalı ki aktivasyonun kolay olsun. Gaziemir’de yollarda oteller çoğaldı. Kıskanıyorum. Karabağlar’ı bir oteller şehri yapmalıyız” ifadelerini kullandı. "GENÇLERİ TOPLUMA MOTİVE ETMEK VE KARABAĞLAR'I SEVDİRMEMİZ LAZIM" Karabağlar'da ticari sirkülasyonu olduğunu vurgulayan Bedri Serter, “3 dönemdir burada CHP’nin bayrağı dalgalanıyor. Bir aday adayı olarak söylüyorum, bunu kesinlikle devam ettireceğiz. Karabağlar’ı daha görünür bir kent haline getirmek istiyorum. Bazı noktalarda Karabağlar’ın tanınırlığının olmadığını hissediyorum. Karabağlar ciddi bir ticari sirkülasyonunun olduğu yer. Bu yerlerin öne çıkarılması lazım. Özellikle kadınlar ve" gençler benim için çok önemli. Kadın arkadaşlarımız için semt merkezlerini artıracağız. Şu an en büyük sorunumuz işsizlik ve enflasyon. Bunlarla mücadele etmek istiyorum. Büyük bir sorumlulukla ben bu işe soyunduk. Ayrıca gençlere yönelik 24 saat açık kütüphaneler yapacağız. Gençlerimizi topluma motive etmek ve Karabağlar’ı sevdirmemiz lazım” diye konuştu.    

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete