Egeli Gazete

SGK Emeklilerine Maaşa Ek 24.000 TL Veriliyor!

Eylül ayında emekli promosyonları ve emeklilere yönelik sunulan fırsatlar gündemin ilk sıralarında yer almaya devam ediyor. 
SGK Emeklilerine Maaşa Ek 24.000 TL Veriliyor!
Haberler / Ekonomi
8 Eylül 2024 Pazar 19:29

17-28 Eylül tarihleri arasında SSK ve Bağkur emeklilerine eylül ayı maaş ödemeleri iletilecek. Söz konusu maaş ödemelerine dair gelişmeler emekliler tarafından yakından takip edilirken, emekli maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere de çeşitli fırsatlar sunuluyor. Bu kapsamda, eylül ayının son gününe kadar devam edecek olan fırsat kapsamında 12.000 TL'ye varan promosyon ve 12.000 TL'ye varan nakit ödeme sağlanacağı Vakıfbank tarafından açıklandı. Söz konusu fırsat çerçevesinde emekliler 24.000 TL elde edebilirken, emekli maaşına ek getiri sağlamak isteyen kişiler de Vakıfbank’ın emekli kampanyasının detaylarına ilişkin araştırmalar gerçekleştiriyorlar. 

Vakıfbank Emekli Kampanyası

Vakıfbank’ın hayata geçirdiği emekli kampanyası çerçevesinde 30 Eylül tarihine kadar emekli maaşını Vakıfbank’tan alacağına dair taahhüt veren kişiler maaş aralıklarına göre 12.000 TL'ye varan promosyon elde edebilecekler.12.000 TL'ye kadar ulaşan nakit promosyona ek olarak Vakıfbank yeni bir fırsat hayata geçirdi. Söz konusu kampanya çerçevesinde Vakıfbank Emekli Troy logolu Bankomat Kartı veya Vakıfbank Emekli Troy logolu kredi kartları ile yeni emekli maaş müşterilerine özel 12 ay boyunca yapacaklar alışverişlerde aylık kart bazında 500 TL, yıllık 6000 TL, her iki kart kullanıldığı durumda ise aylık en fazla 1000 TL olmak üzere yıllık toplamda 12.000 TL alınabilecek. Bu kapsamda, 12.000 TL'ye varan promosyon ve 12.000 TL'ye varan nakit ödeme ile birlikte emekliler toplamda 24.000 TL'ye varan ödeme elde edebilecekler. 

Vakıfbank Güncel Fırsatlar 2024 Eylül

SGK emeklilerine özel 24.000 TL'ye varan ödeme fırsatının Vakıfbank tarafından duyurulmasının ardından fırsatın ayrıntılarına ilişkin araştırmalar gerçekleştirilirken, söz konusu kampanyanın yanı sıra farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde Vakıfbank’ın sunduğu indirimler ve Worldpuanlar da merak edilen konular arasında yer alıyor. Vakıfbank önceki aylarda olduğu gibi eylül ayında da belirli tarihler arasında geçerli olacak fırsatlara ilişkin bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, söz konusu kampanyalara erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler de Vakıfbank’ın resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar bölümünü inceleyebilirler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete