Egeli Gazete

SODEM ve SODEMSEN'de seçim heyecanı: İzmir'den hangi başkanlar yer aldı?

Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikası'nın (SODEMSEN) yeni yönetim kadrosu belli oldu. Gerçekleştirilen seçimlerde Yönetim Kurulu’na Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki seçilirken, Denetim Kurulu’na ise Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel seçildi.
SODEM ve SODEMSEN'de seçim heyecanı: İzmir'den hangi başkanlar yer aldı?
Haberler / Yerel Yönetimler
29 Mayıs 2024 Çarşamba 22:39

 Sosyal demokrat belediyeler arasındaki güç birliğini arttırmak amacıyla kurulan Sosyal Belediyeler Denetim Derneği (SODEM)'le ve Sosyal Demokrat Kamu İşverenler Sendikası (SODEMSEN)'de dün genel kurul heyecanı vardı.

Zübeyde Hanım Çankaya Evi ve Kütüphanesi Toplantı Salonu’ndaki Genel Kurul’da yönetim ve denetim kurullarında İzmir'den belediye başkanları da görev aldı.

SODEM
SODEM'de yeni dönemde yönetim kurulunda İzmir’de Lal Denizli olacak. Yönetim Kurulu yedek üyeliğine Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan seçildi. Denetim kurulunda Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay yer alırken denetim kuruluna yedek üye olarak seçilen isimler arasında Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit ve Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan yer aldı.

SODEMSEN
Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikası'nın (SODEMSEN) da yeni yönetim kadrosu belli oldu. Seçimler sonrası yönetim kuruluna Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki seçilirken, Denetim Kurulu’na ise Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel seçildi.

(EGEDESONSÖZ)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete