Egeli Gazete

Soyer’e CHP’li delegelerden güven oyu: Kurultay delegeliği yarışından birinci sırada çıktı

Dün gerçekleştirilen CHP İzmir İl Kongresi’nde mevcut İl Başkanı Şenol Aslanoğlu bu kez seçimle tekrar aynı göreve geldi. Kongrede Kurultay Delegeliği yarışında ise en yüksek oyu İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer aldı. İki listenin yarıştığı ve 552 delegenin oy kullandığı CHP İzmir İl Kongresinde,  Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, toplam 538 oyla listenin en başında yer aldı. Soyer'i 528 oyla İl Başkanı Şenol Aslanoğlu takip etti.
Player yükleniyor...
Haberler / Asayiş
17 Eylül 2023 Pazar 11:52
EGELİ GAZETE-Dün gerçekleştirilen CHP İzmir İl Kongresi’nde mevcut İl Başkanı Şenol Aslanoğlu bu kez seçimle tekrar aynı göreve geldi. Kongrede Kurultay Delegeliği yarışında ise en yüksek oyu İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer aldı. İki listenin yarıştığı ve 552 delegenin oy kullandığı CHP İzmir İl Kongresinde,  Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, toplam 538 oyla listenin en başında yer aldı. Soyer'i 528 oyla İl Başkanı Şenol Aslanoğlu takip etti. OLGUN ATİLA DA KURULTAY DELEGELİĞİ’NE SEÇİLDİ Bornova Belediyesinin bir önceki Başkanı Olgun Atila’nın da Kurultay Delegesi seçilmesi dikkat çekti. Ayrıca Konak Belediye Başkanı Abdul Batur, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ve Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran da Kurultay delegesi olarak seçildi.            

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete