Egeli Gazete

Sürekli: 2023 seçimlerinde İzmir’de en yüksek oyla birinci parti olacağız

AK Parti’nin 7. Olağan Kongresi’nde konuşan mevcut Başkan Kerem Ali Sürekli, “22 aydır sizlerle beraber gece gündüz demeden çalıştık. Hedeflerimiz büyük. 2023’te seçimlerde Cumhurbaşkanımızı Cumhur İttifakı olarak en yüksek oyla birinci yapacağız, birinci parti olacağız. Bu bize işaret fişeği olacak. Nihai hedefimiz, 2024’te başta Büyükşehir olmak üzere birçok ilçeyi Cumhur İttifakı kazanacak” dedi.
Player yükleniyor...
Haberler / Asayiş
22 Şubat 2021 Pazartesi 16:00
AK Parti’nin 7. Olağan Kongresi’nde konuşan mevcut Başkan Kerem Ali Sürekli, “22 aydır sizlerle beraber gece gündüz demeden çalıştık. Hedeflerimiz büyük. 2023’te seçimlerde Cumhurbaşkanımızı Cumhur İttifakı olarak en yüksek oyla birinci yapacağız, birinci parti olacağız. Bu bize işaret fişeği olacak. Nihai hedefimiz, 2024’te başta Büyükşehir olmak üzere birçok ilçeyi Cumhur İttifakı kazanacak” dedi. “Bugün bize muhteşem bir gün yaşatıyorsunuz” diyen Sürekli şöyle konuştu: “ Bugün İzmir’in düğünü. Sizlerle her zaman her yerde beraberiz. Gece gündüz demeden; pandemi, sel, deprem demeden biriz, beraberiz, hep birlikte İzmir’iz, hep birlikte Türkiye’yiz. Bugün önemli bir sürecin başlangıcındayız. Sayın Başkan, ‘Kerem Ali, git İzmir’de 2023 ve 2024 hazırlıklarını yap’ demişti. Sayın Cumhurbaşkanımızın emirlerini yerine getirdik, kolları sıvadık. 22 aydır sizlerle beraber gece gündüz demeden çalıştık. Hedeflerimiz büyük. 2023’te seçimlerde Cumhurbaşkanımızı Cumhur İttifakı olarak en yüksek oyla birinci yapacağız, birinci parti olacağız. Bu bize işaret fişeği olacak. Nihai hedefimiz, 2024’te başta Büyükşehir olmak üzere birçok ilçeyi Cumhur İttifakı kazanacak.”  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
KÜLTÜR SANAT GENEL GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ EKONOMİ SAĞLIK SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YEREL YÖNETİMLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete