Egeli Gazete

THY İzmir uçağı türbülansa girdi, kabin memurunun beli kırıldı

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-İzmir seferini yapan uçak, şiddetli bir türbülansa girdi. Airbus A320 tipi uçak yaklaşık 150 metre irtifa kaybetti. Düşme sırasında uçağın tavanına çarpan kabin memurunun beli kırıldı.
THY İzmir uçağı türbülansa girdi, kabin memurunun beli kırıldı
Haberler / Güncel
25 Mayıs 2024 Cumartesi 17:23

Türk Hava Yolları’na (THY) ait Airbus A320 tipi uçak İstanbul-İzmir seferini yapıyordu. Şiddetli bir türbülansa giren uçak yaklaşık 150 metre irtifa kaybetti. Bu sırada kabin memurlarından biri savruldu ve uçağın tavanına çarptı. Tekrar yere düşen kabin memurunun bel kemiği kırıldı.

Yolcular büyük panik yaşadı

Uçağın türbülansa girmesi ve ani irtifa kaybı yolcularda büyük korkuya neden oldu. Bu sırada kabin memurunun savrulup yaralanması paniği daha da büyüttü.

Pilot yaptığı anonslarla yolcuları sakinleştirmeye çalıştı. Kabin memuruna ilk müdahale arkadaşları tarafından yapıldı.

Panik anlarının ardından uçak İzmir’e başarıyla iniş yaptı. Yolcular rahat bir nefes alırken, kabin memuru için hazır bekleyen sağlık ekipleri hemen müdahale etti.

Hastaneye kaldırılan kabin memuru hemen tedavi altına alındı. Kabin memurunun göreve başlayalı henüz 2 ay olduğu belirtiliyor.  

(News Al Ain)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete