Egeli Gazete

Tom Cruise kendisi hakkındaki en garip söylentiyi açıkladı: Gözünün içine bakmak yasak

Görevimiz Tehlike'nin yedinci filmi olan "Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm" izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Filmin yönetmeni, serinin başrol oyuncusu Tom Cruise hakkındaki en ilginç söylentiyi açıkladı.
Player yükleniyor...
Haberler / Magazin
11 Temmuz 2023 Salı 11:54
Tom Cruise kendisi hakkındaki en garip söylentiyi açıkladı: Gözünün içine bakmak yasak!
Ünlü aksiyon serisi Görevimiz Tehlike'nin yedinci filmi olan "Görevimiz Tehlike: Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm" 14 Temmuz'da izleyiciyle buluşacak. Filmin yönetmeni Christopher McQuarrie, basın turu esnasında Tom Cruise hakkında ortaya atılan en ilginç söylentiden bahsetti. Cruise, bir gün sohbet esnasında yönetmene hakkındaki en garip söylentinin "İnsanların gözünün içine bakmaya izinli olmaması" olduğunu söyledi. Ünlü yönetmen bunun hiçbir şekilde doğru olmadığını söyledi.
Tom Cruise kendisi hakkındaki en garip söylentiyi açıkladı: Gözünün içine bakmak yasak! - 1
"SIRADAN BİR ADAM" Oyuncunun seriden rol arkadası Simon Pegg ise "Tom Cruise devasa bir film yıldızı ama bir yandan da sıradan bir adam. Onunla normal şeyler yapmayı seviyorum" dedi. Pegg, daha önce yaptığı açıklamadalarda Cruise'a inancı hakkında soru sormadığını söylemişti.
Tom Cruise kendisi hakkındaki en garip söylentiyi açıkladı: Gözünün içine bakmak yasak! - 2
2020 yılında pandemi esnasında Tom Cruise'un film ekibinin azarladığı anlar gündem olmuştu. Cruise, pandemi nedeniyle film setinde aldıkları önlemleri hiçe sayan film çalışanlarına "Bunu bir daha yapın, gidersiniz!" demişti. Başrollerinde Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Vanessa Kirby ve Simon Pegg gibi isimlerin yer aldığı "Mission Impossible: Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm", 14 Temmuz'da vizyona girecek. Yapım, gösterime girdiği hafta sonu bugüne kadarki en büyük açılışı yapan Görevimiz Tehlike filmi olmaya hazırlanırken, gişe tahminlerinde 90 milyon dolar hasılat yapacağı öngörülüyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete