Egeli Gazete

Torbalı'da kıyasıya yarış: Enişte-kayınbirader yarışı

Torbalı’da CHP’den aday adayı olan Övünç Demir ile AKP’den aday adayı olan Özgür Erman Çağlar arasında enişte, kayınbirader ilişkisi söz konusu. Demir’in CHP’den, Çağlar’ın ise AKP’den olası aday gösterilmesinde Torbalı’da bir enişte kayınbirader yarışı yaşanacak.
Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
11 Aralık 2023 Pazartesi 21:31
Cumhuriyet Halk Partisi’nde 31 Mart 2024 seçimleri hazırlıkları tam gaz sürerken ilçelerde gösterilecek adaylarda merak ediliyor. Gözler aday belirleme sürecine dönerken Torbalı’da ilginç bir olay yaşanıyor. CHP’den aday adayı olan Övünç Demir ile AKP’den aday adayı olan Özgür Erman Çağlar arasında bir akrabalık ilişkisi olduğu biliniyor. Demir’in ablasının, Çağlar ile evli olduğu için bir enişte, kayınbirader ilişkisi söz konusu. Öte yandan Çağlar’ın ablası da AKP İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın eşi. Övünç Demir’in CHP’den, Özgür Erman Çağlar’ın ise AKP’den olası aday gösterilmesin durumunda Torbalı’da bir enişte kayınbirader yarışı yaşanacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete