Egeli Gazete

TRT’den yemekte zehirlenen personel ile ilgili açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, TRT İzmir Bölge Müdürlüğü’nde 10’dan fazla personelin öğle yemeğinden zehirlenerek hastaneye kaldırıldığını açıklamıştı. Bu konuda TRT İzmir Bölge Müdürlüğü de sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı. TRT’den yapılan açıklamada, “TRT İzmir Bölge Müdürlüğü’ndeki 9 arkadaşımız gördükleri kısa süreli tedavi sonrası aynı gün taburcu olmuştur. Kurumumuz, çalışma arkadaşlarımızın sağlığı konusunda her zaman hassas ve özenli olmaktadır” ifadeleri kullanıldı.
Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
30 Eylül 2020 Çarşamba 22:17
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, TRT İzmir Bölge Müdürlüğü’nde 10’dan fazla personelin öğle yemeğinden zehirlenerek hastaneye kaldırıldığını açıklamıştı. Bu konuda TRT İzmir Bölge Müdürlüğü de sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı. TRT’den yapılan açıklamada,TRT İzmir Bölge Müdürlüğü’ndeki 9 arkadaşımız gördükleri kısa süreli tedavi sonrası aynı gün taburcu olmuştur. Kurumumuz, çalışma arkadaşlarımızın sağlığı konusunda her zaman hassas ve özenli olmaktadır” ifadeleri kullanıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
KÜLTÜR SANAT GENEL GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ EKONOMİ SAĞLIK SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YEREL YÖNETİMLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete