Egeli Gazete

Tugay: ''Mücadelemiz dışa dönük olmalı''

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı'nın Danışma Kurulu toplantıısını bugün Bayraklı Tepekule Kongre Merkezi'nde yaptı
Tugay: ''Mücadelemiz dışa dönük olmalı''
Haberler / Politika
3 Temmuz 2024 Çarşamba 18:08

CEMRE YUVARLAK/EGELİ GAZETE- Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı'nın Danışma Kurulu toplantıısını bugün Bayraklı Tepekule Kongre Merkezi'nde yaptı. İlk sözü alan Aslanoğlu 2023 Genel seçimlerini ve 2024 Yerel seçimlerini değerlendirdi. Örgüte birlik mesajı veren Aslanoğlu'nun ardından sözü İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay aldı. Tugay konuşmasında parti içindeki tartışmalara son verilmesi gerektiğini ifade ederek, "Mücadelemiz dışarı dönük olmalı" diye konuştu. 


"MÜCADELEMİZ DIŞA DÖNÜK OLMALI"
"Geçmişe dair çok şey konuşabiliriz. Çok şey tartışabiliriz" diyen Tugay, "Önümüzde erken seçim olarak da yapılabilecek olan genel seçimde iktidar olmanın taraflarını konuşmalıyız. Bunları yaparken olumlu bir sonuca doğru yapmalıyız. Çok uzun zamandır iktidara bu kadar yakınız. Artık parti içi yarışlarda birilerinin birilerine zafer kazanmış tavrı bırakması lazım. Mücadelemizin dışarı dönük olması gerektiğini senelerdir konuşuyoruz. Bunu bırakmamız lazım" dedi.  


ASLANOĞLU'NA MİNNETTARIM
Tugay, "Bir gazeteci bana İl Başkanı'ndan memnun musunuz değiştirmek ister misiniz? diye sordu. ben çok şaşırdım benim görevim Belediye Başkanlığı yapmak. Öyle bir yetkim yok. İl Başkanımızdan memununum seçimle kongreyle gelmiş biridir. Kampanya döneminde ve sonrasında bize çok yardımcı oldu ona minnettarım" ifadelerini kullandı. 


"İKTİDAR OLMAK İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞAN İNSANLAR İSTİYORUM"
 "Parti içindeki yarışlarra müdahil olma gibi birşey yapmayacağım" diyen Tugay, "Belediyede kimsenin siyaset yapmasına izin vermem. Elbet siyaset var ama  bunun CHP'lilere hitap etmesini kimse beklemesin. Kazanmamız gereken başka insanları da düşünmemiz lazım. Benim de insan olduğumu hata yapabileceğimi ve üzerimde ağır bir yük olduğunu sizin desteklerinize ihtiyacım olduğunu belirtmek isterim. Bütçe disiplini sağlamak için çalışıyorum. Belediyeyi kendime göre düzene koymaya çalışıyorum aynı zamanda partimizin örgütüyle de görüşmeye çalıştığımı ifade etmeliyim. Örgütümüzle ilişkim Karşıyaka Belediye Başkanlığı yaparkenden bellidir. Biraz zamana ihtiyacım var geçmişte ne olduysa herşeyin üzerine sünger çektim. Sadece iktidar için canla başla çalışan insanlar istiyorum" diye konuştu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete