Egeli Gazete

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanlığına İzmirli aday

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun 31 Ekim’de yapılacak Başkanlık seçimine İzmir’den aday çıktı. Avukat Erol Göksu, Atletim Federasyonu Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.
Player yükleniyor...
Haberler / Spor
25 Ekim 2021 Pazartesi 13:03
Türkiye Atletizm Federasyonu’nun 31 Ekim’de yapılacak Başkanlık seçimine İzmir’den aday çıktı. Avukat Erol Göksu, Atletim Federasyonu Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı. Göksu, 2004-2008 Atletizm Federasyonu Merkez Hakem Komitesi Üyeliği yapmıştı. Uluslararası Atletizm hakemi de olan Göksu, İçişleri Bakanlığında 11 yıl kaymakamlık yaptıktan sonra 31 yıl mülkiye başmüfettişliği görevinde de bulundu. Göksu, Mülkiye Başmüfettişliği İzmir Grup Başkanlığı görevinden emekli oldu. Türkiye’nin atletizm dalında büyük bir potansiyeli olduğunu hatırlatan Göksu, “Genç ve yetenekli bir nüfusa sahibiz. Ama ne yazık ki bu potansiyelin çok iyi değerlendirildiğini söyleyemeyiz. Atletizm Federasyonu’nda kişisel hesaplar yapanlara karşı aday oldum. Türkiye için büyük projeleri hayata geçirmeyi planlıyoruz” dedi.    

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
KÜLTÜR SANAT GENEL GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ EKONOMİ SAĞLIK SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YEREL YÖNETİMLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete