Egeli Gazete

Üreticiye 1.800 TL’lik Yeni Destekleme Ödemesi!

Elbistan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, bu yıl dünyaya gelen buzağı ve malaklar için üreticilere 1.800 TL’lik yeni para yardımı yapılacağını ve başvuruların başladığını duyurdu. İşte konuya ilişkin merak edilenler…
Üreticiye 1.800 TL’lik Yeni Destekleme Ödemesi!
Haberler / Ekonomi
4 Eylül 2024 Çarşamba 20:06

Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı faaliyet yürüten Kahramanmaraş’a bağlı Elbistan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, üreticilere 1.800 TL’lik yeni destekleme ödemesi yapacağını açıkladı.

Elbistan İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ömer Tontuş, bu yıl dünyaya gelen doğan buzağı ve malaklar için üreticilere yapılacak destek ödemesi kapsamında başvuruların başladığını açıkladı. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, bu yıl dünyaya gelen buzağı ve malaklar için bin TL, kuzu ve oğlaklar için 200 TL, arıcılık için kovan başına 100 TL, besilik erkek sığır (karkas) için hayvan başına 500 TL destek ödemesi yapacak. Böylece üreticiler toplamda 1.800 TL’ye kadar para yardımı alacak.

Artı Para Nedir? Taksitli Artı Para Nasıl Kullanılır?

BAŞVURULAR 29 KASIM’A KADAR DEVAM EDECEK

Konuya ilişkin açıklama yapan Elbistan İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ömer Tontuş, söz konusu destek ödemesi için başvuruların başladığını ve 29 Kasım’a kadar devam edeceğini duyurdu. Tontuş, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Buzağı desteklemesi başvuruları, birlik üyesi olanlar için 2 Eylül - 29 Kasım 2024 tarihleri arasında birlik ve kooperatif üyeleri bağlı bulundukları birliklere, üye olmayanlar ise bireysel olarak İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüze şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Üreticilerimize hayırlı olsun.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete