Egeli Gazete

Urla’yı karıştıran iddia: CHP’de aday adayı olduğu gün partiye üye olan Öralay başkan adayı olacak

CHP’ye üye olmayan aday adayı başvurusunun son günü üye olduğu belirtilen Açalya Öralay’ın aday yapılacağı iddia edildi.
Urla’yı karıştıran iddia: CHP’de aday adayı olduğu gün partiye üye olan Öralay başkan adayı olacak
Haberler / Politika
20 Ocak 2024 Cumartesi 10:54

EGELİ GAZETE-Cumhuriyet Halk Partisinde 49 belediye başkan aday adayının bulunduğu Urla’da sular durulmuyor. İlçe Başkanı Pervin Karasakal’ın CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyareti sırasında kendisini aday yapmasını istediği iddiası ilçeyi karıştırmıştı. Şimdi de daha önce CHP’ye üye olmayan aday adayı başvurusunun son günü üye olduğu belirtilen Açalya Öralay’ın aday yapılacağı iddia edildi.

ÇARŞAMBA GÜNÜ URLA, ALİAĞA VE MENEMEN ADAYLARI AÇIKLANACAK

CHP Genel Merkezi kulislerinden alınan bilgilere göre Çarşamba günü yapılacak MYK ve PM toplantısında Urla, Aliağa ve Menemen belediye başkan adayları açıklanacak. Çarşamba günü Açalya Öralay’ın adı CHP Urla Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilecek.

ÖZGÖRKEY’İN PASTA ORTAĞI

Açalya Öralay’ın sahibi olduğu Cakestudio’da birçok cafe zincirinde camlı dolaplarında yer alan kek, kurabiye ve pastalar yapılıyor. 90 marka ve 750 nokta için günde 4 bin kutu pasta ve türevleri çıkıyor bu tesisten. Öralay, ortaklık için İstanbul kökenli birçok gruba hayır derken, İzmirli Özgörkey grubuna “evet” dedi. 1 milyon metrekare alan üzerine kurulu fabrikada üretim yapan, Türkiye’nin en büyük donmuş gıda üreticisi Özgörkey aynı zamanda dağıtım ağına sahip. Açalya Öralay, bu ortaklık ile Özgörkey’in Feast markası altında Migros, Carrefour, Kipa gibi devlerin bulunduğu market zincirlerine dondurulmuş pasta, sufle ve cheesecake’lerini veriyor.

AK PARTİLİ İŞADAMI ÇEÇEN’İN OKULUNDA KURUCU TEMSİLCİSİ

Açalya Öralay aynı zamanda AK Partiye yakınlığıyla bilinen işadamı İbrahim Çeçen’in gelini Günseli Çeçen’in sahibi olduğu TED İzmir Koleji’nde de kurucu temsilcisi olarak görev yapıyor. Günseli Çeçen aynı zaman İbrahim Çeçen Vakfı’nın da Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütüyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete