Egeli Gazete

Vakıfbank Müşterilerine 2000 TL İndirim Yapılacak

Vakıfbank’ın güncel indirim kampanyalarına ilişkin eylül ayının ilk günlerinde de araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. 
Vakıfbank Müşterilerine 2000 TL İndirim Yapılacak
Haberler / Ekonomi
6 Eylül 2024 Cuma 15:46

Eylül ayının ilk günlerinde Vakıfbank müşterileri önceki aylarda olduğu gibi farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde indirim ve Worldpuan sunulup sunulmayacağını merak ediyorlar. Vakıfbank da güncel fırsatlara ilişkin bilgilendirmede bulunuyor. Bu çerçevede, 31 Aralık 2024 tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde 2000 TL ve üzeri restoran harcamalarının yüzde 10’una kadar indirim sunulurken, fırsatın ayrıntıları merak konusu oldu. Vakıfbank da resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı duyuruyla indirim fırsatının detayları ile ilgili bilgi verdi. 

Vakıfbank 1000 TL İndirim Kampanyası

Vakıfbank’ın 2024 yılının son gününe kadar devam ettireceği fırsat çerçevesinde VakıfBank Reserve, Private Card ve Platinum Plus Metal kart ile tek seferde yapılacak 2000 TL ve üzeri restoran harcamalarının yüzde 10'u kadar, günlük en fazla 1000 TL, aylık en fazla 2000 TL indirim elde edilebilecek. Ek kartlar ile yapılan harcamalar kampanya çerçevesinde değerlendirilmezken, Vakıfbank’ın resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme metnine göre e-ticaret, mobil temassız, mail order ve yurtdışı işlemleri ile iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri de kampanya kapsamına dahil edilmedi. 

Vakıfbank Eylül 2024 Güncel Kampanyalar

31 Aralık 2024 tarihine kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde Vakıfbank müşterileri 2000 TL indirim elde edebilirken, söz konusu fırsatın yanı sıra farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimler ve Worldpuanlar da eylül ayının ilk günlerinde en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Vakıfbank eylül ayının ilk günü itibariyle ay sonuna kadar devam edecek olan kampanyalara ilişkin resmi internet sitesi üzerinden peş peşe bilgilendirme metinleri yayınlamaya başladı. Bu durumda, eylül ayında belirli tarihler arasında geçerli olacak fırsatlara dair bilgi edinmek ve kampanyaların ayrıntılarına erişmek isteyen kişiler Vakıfbank'ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler. Eylül ayında ilerleyen süreçlerde yeni fırsatların hayata geçilmesi durumunda da Vakıfbank’ın kampanyalar bölümünden bilgi verilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete