Egeli Gazete

Varank'tan CHP’li başkana sert eleştiri: Makamınıza oturttuğunuz köpeğe sorsanız

İzmir’in Çeşme ilçesinde yaşanan konser krizi sonrasında Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, sosyal medya hesabı üzerinden CHP’li Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli’yi sert eleştirdi. Varank, Lal Denizli’nin makamında köpekle fotoğrafını da ekleyerek yaptığı paylaşımda, “Makamınıza oturttuğunuz köpeğe sorsanız, o bile “Türk Eğitim Vakfı” için düzenlenen bağış gecesine “Yunan” sanatçı çıkarılmaması gerektiğini size söylerdi” dedi.
Varank'tan CHP’li başkana sert eleştiri: Makamınıza oturttuğunuz köpeğe sorsanız
Haberler / Türkiye
18 Temmuz 2024 Perşembe 12:39

Çeşme Açıkhava Tiyatrosu'nda dün Türk Eğitim Vakfı (TEV) İzmir Şubesi öncülüğünde eğitim yararına verilen konserde bayrak krizi yaşandı. Konserde sahne alacak olan Yunan sanatçı Despina Vandi, sahnede asılı olan Atatürk posteri ve Türk bayrağının indirilmesini istedi.

Bu isteği reddedilen şarkıcı, sahneye çıkmaktan son anda vazgeçti. Vandi'nin Atatürk ve Türk düşmanı olmadığını, ancak kariyerini de düşünmek zorunda olduğunu belirttiği öğrenildi. Vandi'ye tepki gösteren CHP'li Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, "Kendisini yuhalamayın, güzel nefesinizi yoracağınız bin insan olmadığını düşünüyorum" dedi.

ÖNCE SAHNE VERDİNİZ SONRA HAMASETE SARILDINIZ

Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, sosyal medya hesabı üzerinden yaşananları eleştirerek, Lal Denizli'nin makamında köpekle fotoğrafını da ekleyerek sert bir eleştiride bulundu. Varank paylaşımında, "Makamınıza oturttuğunuz köpeğe sorsanız, o bile "Türk Eğitim Vakfı" için düzenlenen bağış gecesine "Yunan" sanatçı çıkarılmaması gerektiğini size söylerdi. Ama siz önce Milli değerlerimize saldıranlara sahne verdiniz, sonra hamasete sarılıp marşlar okudunuz. Klasik CHP" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete