Egeli Gazete

Ziraat Bankası müşterilerine para iadesi müjdesi! 4 bin TL iade işlemleri başladı!

Eylül ayı kapsamında düzenlediği kampanyalarla müşterilerine çeşitli fırsatlar sunan Ziraat Bankası, yeni kampanyasını duyurdu. Buna göre, bu kampanyaya katılan müşteriler 4 bin TL para iadesi alacak. İşte merak edilen detaylar…
Ziraat Bankası müşterilerine para iadesi müjdesi! 4 bin TL iade işlemleri başladı!
Haberler / Ekonomi
17 Eylül 2024 Salı 11:23

İlkokul öğrencilerden emeklilere kadar her yaştan müşterisine yönelik düzenlediği kampanyalarla indirim, artı taksit ve hediye Bankkart Lira gibi avantajlar sağlayan Ziraat Bankası, eylül ayı kapsamında düzenlediği kampanyalarına bir yenisini daha ekledi.

Eylül ayının gelmesiyle beraber enerji alanında yeni bir kampanya düzenleyen Ziraat Bankası, 30 Eylül’e kadar yapılacak alışverişlerde müşterilerine 4 bin TL iade yapacak. Ziraat Bankası, söz konusu kampanyaya yönelik tüm detayları resmi internet sitesinden paylaştı.

Buna göre, Bankkart'ın kredi kartı özelliği ile VIESSMANN'dan bir kerede gerçekleştirilecek peşin veya 2-3-4-5 taksitli 25 bin lira ile 39 bin 999 lira arasındaki harcamalara 2 bin 500 lira, 40 bin lira ve üzeri harcamalara ise 4 bin lira Bankkart Lira hediye edilecek.

Ziraat Bankası'ndan akaryakıt sektörüne özel destek - Dünya Gazetesi

 ZİRAAT BANKASI 4 BİN TL PARA İADESİ KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya, 30 Eylül’e kadar geçerli olacak ve Bankkart Mobil'den, bankkart.com.tr'den veya VİESSMANN yazıp 4757'ye SMS göndererek kampanyaya katılım sağlanabilecek. Kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi amacıyla işlemlerin Bankkart POS’tan gerçekleşmesi yeterli olacak.

Kampanya kapsamında kazanılan Bankkart Liralar 15 Ekim’de yüklenecek, 15 Kasım’a kadar kullanılabilecek. Kullanılmayan Bankkart Liralar 16 Kasım’da geri alınacak.

Kampanya müşteri bazında gerçekleşecek ve bir müşteri kampanyadan sadece bir defa ve en fazla 4 bin lira Bankkart Lira kazanabilecek. Ek kartlar ile gerçekleşen işlemler asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına eklenecek.

Bankkart ve Bankkart Başak sahibi müşteriler kredi kartı özelliği ile kampanyadan yararlanabilecek. Fakat, banka kartı ile gerçekleşen alışverişlerle anlaşmalı Viessman bayilerinin Bankkart Pos'tan yapılmayan harcamalar kampanya kapsamında yer almayacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete