Egeli Gazete

Ziraat Bankası’ndan Öğrencilere 1.500 TL Eğitim Desteği!

Ziraat Bankası, yeni duyurduğu kampanyasıyla öğrencilere 1.500 TL eğitim desteği vereceğini açıkladı. Peki, kampanya şartları neler, son başvuru tarihi ne zaman? İşte konuya ilişkin merak edilen her şey…
Ziraat Bankası’ndan Öğrencilere 1.500 TL Eğitim Desteği!
Haberler / Güncel
10 Eylül 2024 Salı 17:34

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla beraber öğrencilere yönelik kampanyalarına hız verdi. Ziraat Bankası, yeni düzenlediği kampanya kapsamında öğrencilere 1.500 TL’lik destek sağlayacağını açıkladı.

Buna göre, Bankkart ile Bankkart anlaşmalı kitap, kırtasiye, giyim ve ayakkabı sektöründeki üye işyerlerinde Bankkart POS'undan bir kerede gerçekleştirilecek 2 bin 500 lira - 4 bin 999 lira arasındaki alışverişlerinize 250 lira Bankkart Lira, 5bin lira - 9 bin 999 lira arasındaki alışverişlerinize 500 liraBankkart Lira, 10 bin lira ve üzeri alışverişlerinize 750 liraBankkart Lira ve toplamda ise 1.500 lira Bankkart Lira desteği verilecek.

Ziraat Bankası, 1 milyar 425 milyon dolarlık sendikasyon kredisi sağladı

ZİRAAT BANKASI 1.500 TL DESTEK KAMPANYASI DETAYLARI

Kampanya, 15 Ekim’e kadar geçerli olacak. Kampanyaya Bankkart Mobil uygulamasından ya da bankkart.com.tr resmi internet sitesinden katılım sağlanabilecek. Kampanyadan yararlanabilmek için işlem gerçekleştirmeden önce kampanyaya katılım sağlama gerekecek.

İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS'undan gerçekleşmesi yeterli olacak. Aynı gün aynı işyerinden gerçekleşen harcamalardan yalnızca ilki kampanyakapsamında yer alacak.

Bankkart Liralar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına hemen aktarılacak. Kampanya müşteri bazında gerçekleşecek ve bir müşteri kampanyadan en fazla 1.500 TL Bankkart Lira kazanabilecek.

Ana faaliyeti kitap, kırtasiye, giyim ve ayakkabı olmayan e-ticaret ve fiziki üye işyerlerinden yapılacak kitap, kırtasiye, giyim ve ayakkabı alışverişleri, Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılacak işlemler, karta para yükleme işlemleri, nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemleri kampanyaya dahil olmayacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete