Egeli Gazete

Zübeyde Hanım kabri başında anıldı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve birçok ilçe belediye başkanı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ı anneler günü'nde kabri başında andı.
Zübeyde Hanım kabri başında anıldı
Haberler / Güncel
12 Mayıs 2024 Pazar 19:07

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, anneler gününde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ı kabri başında andı. Karşıyaka'daki Zübeyde Hanım Anıt Mezarında düzenlenen anma törenine Başkan Tugay'a eşi Öznur Tugay’ın yanı sıra Karşıyaka Belediye Başkanı B. Yıldız Ünsal, Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, dernek başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda yurttaş katıldı.

Başkan Tugay'la birlikte Anıta birçok vatandaş karanfil bıraktı. Saygı duruşuyla başlayan törende Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün kıymetli annesi Zübeyde Hanım’ın kabri başındayız. Bu ülkeyi esaretten kurtararak hepimize aydınlık bir gelecek bırakmış bir evlat yetiştiren Zübeyde Hanım’a ne kadar teşekkür etsek azdır. Bize bıraktığı değerlere sonsuza kadar sahip çıkacağız” dedi.

Tüm annelerin anneler gününü kutlayan Başkan Tugay Karşıyaka'lıların fotoğraf çekilme isteklerini de geri çevirmedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete