Egeli Gazete

4A, 4B, 4C Emeklisine Piyango Vurdu! Ziraat Bankası ANINDA 1.500 TL Verecek

Ziraat Bankası’nın eylül ayınına son gününe kadar devam ettireceği fırsat çerçevesinde 1500 TL bankkart lira elde edilebilecek. 
4A, 4B, 4C Emeklisine Piyango Vurdu! Ziraat Bankası ANINDA 1.500 TL Verecek
Haberler / Ekonomi
10 Eylül 2024 Salı 17:27

4A, 4B, 4C emeklileri geçtiğimiz aylarda olduğu gibi eylül ayında da Ziraat Bankası’nın güncel kampanyalarını yakından takip ediyorlar. Bu kapsamda, 1 Eylül tarihinde başlayan ve 30 Eylül tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde market alışverişlerinde Ziraat Bankası 1500 TL bankkart lira sağlanacağını duyurdu. Fırsatın başlamasının ardından kampanyanın ayrıntılarına ilişkin araştırmalar gerçekleştirilirken, Ziraat Bankası da market alışverişlerinde 1500 TL bankkart lira elde etmek için yapılması gerekenlere dair resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı duyuruyla açıklamada bulundu. 

Ziraat Bankası 1500 TL Bankkart Lira 

Ziraat Bankası emeklilere yönelik çeşitli fırsatları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, eylül ayının ortalarına doğru ilerlerken güncel kampanyalara ilişkin araştırmalar yapılıyor. 1 Eylül tarihinde başlayan ve 30 Eylül tarihine kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde emekli maaşını Ziraat Bankası’ndan alana bankkart müşterileri market alışverişlerinde toplam 1500 TL bankkart lira elde edebilecekler. Bankkart Mobil’den, bankkart.com.tr'den veya M1500 yazıp 4757’ye SMS göndererek kampanyaya katılım sağlayan kişiler bankkartın kredi kartı veya banka kartı özelliğiyle market sektöründe yer alan bankkart anlaşmalı işyerlerinde bankkart POS’undan tek seferde yapacakları her 750 TL ve üzeri alışverişe 75 TL olmak üzere toplam 1500 TL bankkart lira elde edebilecekler. Bankkart liralar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin kartlarına anında yüklenecek. Ziraat Bankası’nın açıklamasına göre e-ticaret işlemleri ise fırsat çerçevesinde değerlendirilmeyecek. 

Ziraat Bankası 2024 Eylül Kampanyaları

Ziraat Bankası'nın eylül ayının son gününe kadar devam edeceğini belirttiği fırsat çerçevesinde market alışverişlerinde toplam 1500 TL bankkart lira alınabilirken, emekliler farklı kampanyaları da merak ediliyor. Ziraat Bankası önceki aylarda olduğu gibi eylül ayında da emekli müşterilerine yönelik çeşitli fırsatlar hayata geçiriyor. Bu durumda, fırsatlara erişmek, detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesini, sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete