Egeli Gazete

Akbank Kredi Kartlarına 7500 TL Yatırıyor!

Akbank eylül ayının son gününe kadar devam edecek olan 7500 TL'ye varan chip-para fırsatı ile ilgili bilgi verdi. 
Akbank Kredi Kartlarına 7500 TL Yatırıyor!
Haberler / Ekonomi
8 Eylül 2024 Pazar 11:13

Eylül ayının ilk günlerinden itibaren 30 Eylül tarihine kadar geçerli olacak fırsatlara ilişkin Akbank'ın resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirme metinleri yayınlanırken, Akbank müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve chip-paraları merak ediyorlar. Bu çerçevede, 19 Ağustos tarihinde başlayan ve 30 Eylül tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde 7500 TL'ye varan chip-para elde edilebilirken, kampanyanın ayrıntılarına ve kimlerin yararlanabileceğini ilişkin Akbank'ın resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirme metni yayınlandı. 

Akbank 7500 TL Chip-Para Kampanyası

Akbank'ın ağustos ayının ortalarında hayata geçirdiği ve eylül ayının son gününe kadar devam edeceğini belirttiği fırsat çerçevesinde 2002VODAFONE davet kodu ile mobil uygulama üzerinden Akbanklı olanlar Akbank kredi kartlarına başvuruda bulunması ve başvurularının onaylanması sonrasında üç ay boyunca yapacakları ilk alışveriş için aylık 2500 TL'ye varan, toplamda 7500 TL'ye varan chip-para elde edebilecekler. Mobilden müşteri olma aşamasında kurye aracılığı ile işlemlerini tamamlayacak olan kişiler 30 Eylül 2024 tarihine kadar belge işlemlerini tamamlayıp evrakları bankaya teslim ettikten sonra fırsattan yararlanabilecekler. 30 Eylül 2024'ten sonra belgelerini bankaya ulaştıran müşteriler fırsattan faydalanamayacaklar. 

Akbank 2024 Eylül Kampanyaları

30 Eylül tarihine kadar geçerli olacak 7500 TL’ye varan chip-para fırsatının ayrıntılarına ilişkin Akbank resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulunurken, söz konusu fırsatın yanı sıra Akbank müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sağlanacak olan indirimleri ve chip-paraları merak ediyorlar. Eylül ayının ilk günlerinden itibaren Akbank belirli tarihler arasında geçerli olacak fırsatlara ilişkin bilgilendirmede bulunmaya başladı. Bu durumda, güncel kampanyalara erişmek ve detaylara dair bilgi edinmek isteyen kişiler Akbank'ın resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler. Eylül ayının son günlerine kadar yeni fırsatlar hayata geçirildikçe de Akbank açıklamalarda bulunacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete