Egeli Gazete

Akbank müşterilerine 6 gün içinde 1.000 TL para iadesi yapacak!

Akbank, bugün düzenlediği bir kampanya kapsamında müşterilerine 1.000 TL para iadesi yapacağını açıkladı. Peki, kampanya şartları neler, son başvuru tarihi ne zaman? İşte konuya ilişkin merak edilen her şey…
Akbank müşterilerine 6 gün içinde 1.000 TL para iadesi yapacak!
Haberler / Ekonomi
16 Eylül 2024 Pazartesi 11:30

Düzenlediği kampanyaları her ay ilk günlerinde peş peşe paylaşan Akbank, ay boyunca aralık yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Akbank, bu kapsamda her gün müşterilerine yeni kampanyalarını duyurarak avantajlı fırsatlar sunuyor.

Eğitimden tatile, akaryakıttan beyaz eşyaya kadar hemen her alanda kampanyalar düzenleyen Akbank, bu kampanyalar vasıtasıyla müşterilerine para iadesi, artı taksit, indirim ve hediye puan gibi olanaklar sağlıyor. Akbank, şimdi de teknoloji alanında düzenlediği bir kampanyayla müşterilerine 1.000 TL para iadesi yapıyor.

Buna göre, Axess’e özel İstanbul Nişantaşı City’s Teknosa mağazasında 22 Eylül’e kadar bir kerede gerçekleştirilecek ilk 15 bin lira ve üzeri alışverişe bin lira chip – para hediye edilecek. Bunun yanı sıra, 6 aya varan taksit fırsatı da sunulacak.

Akbank ile Faturalarınızı Ödeyin, Chip-Paraya Dönüşsün! - Gecce Magazin  Haberleri

AKBANK 1.000 TL PARA İADESİ KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya katılım sağlamak için, ilk alışverişten önce Akbank sistemine kayıtlı telefondan "TEKNOSA" yazıp 4566’ya SMS göndererek kaydolmak gerekecek. İlgili SMS’in Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından ‘kayıt oldunuz’ bilgisinin müşteriye gönderilmesinden sonra müşteri kampanyaya katılım sağlamış olacak. Katılım için gönderilen SMS’ler, operatörlerin kendi tarifelerinde ücrete tabii olacak.

Juzdan’dan kampanyaya katılım sağlamak için alışverişten önce “Hemen Katıl” butonu tıklanması gerekecek. Juzdan ile katılımda, “Kampanyalar” bölümündeki “Kampanyalarım” başlığı altında görüntülenmesinin ardından kampanyaya katılım sağlanacak.

Kampanya yalnızca İstanbul Nişantaşı City’s Teknosa mağazasında geçerli olacak ve diğer Teknosa mağazaları ve Teknosa.com resmi internet sitesinden gerçekleştirilecek harcamalarda geçerli olmayacak. Sanal POS cihazından yapılan harcamalar kampanya kapsamında yer almayacak.

Chip-para hediyesi, kampanya şartlarının sağlanmasının ardından karta anında aktarılacak ve Axess üye işyerlerinde kullanılabilecek. Kampanya kapsamında kazanılan chip-paralar biriktirilebilecek ve müşteri istediği zaman harcamayabilecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete