Egeli Gazete

Araba almak isteyene fırsat: Sıfır otomobil 424.000 TL'den satılıyor

Otomobil almak isteyenler eylül ayının ortalarında güncel fiyatları yakından takip ederken, firmalar da resmi internet siteleri üzerinden bilgi veriyorlar. 
Araba almak isteyene fırsat: Sıfır otomobil 424.000 TL'den satılıyor
Haberler / Ekonomi
14 Eylül 2024 Cumartesi 18:19

19 Eylül tarihinde duyurulacak olan eylül ayı faiz kararı öncesinde bankaların güncel taşıt kredisi faiz oranları üzerinden çeşitli kredi tutarlarında aylık ödenecek taksitlere ilişkin hesaplamalar gerçekleştirilirken, söz konusu taşıt kredisi faiz oranlarının yanı sıra firmaların otomobil fiyat listeleri de geçtiğimiz aylarda olduğu gibi eylül ayında da yakından takip ediliyor. Bu çerçevede, araç almak ya da satmak isteyen kişiler firmaların güncel fiyatları yakından takip ederken, Citroen de resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı listeyle Ami modelinin güncel fiyatları ile ilgili bilgi verdi. 

Citroen Ami 2024 Eylül fiyatları

Citroen önceki aylarda olduğu gibi eylül ayında da otomobillerin güncel fiyatlarına ve kampanyalı anahtar teslim listelerine ilişkin bilgilendirmede bulunmaya devam ediyor. Bu çerçevede, Citroen’in resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metni ile birlikte Ami modelinin güncel fiyatları belli oldu. Ami One Electrics modeli için kampanyalı anahtar teslim fiyatı 424.000 TL olarak belirlenirken, My Ami Peps modelinin kampanyalı anahtar teslim fiyatının da 434.000 TL olduğu açıklandı. 

2024 Eylül taşıt kredileri

Citroen Ami modelinin güncel fiyatları 14 Eylül itibariye 424.000 TL'den başlarken, 434.000 TL'ye kadar ulaşıyor. Ami modelinin güncel fiyatlarının yanı sıra farklı otomobillerin fiyatları ve bankaların taşıt kredisi faiz oranları, kampanyaları da eylül ayının ortalarında araştırılan konular arasında yer alıyor. Bankalar önceki aylarda olduğu gibi eylül ayında da taşıt kredisi faiz oranlarına ilişkin düzenli olarak bilgilendirmede bulunmaya devam ediyor. Bu durumda, 19 Eylül tarihinde açıklanacak olan eylül ayı faiz kararı öncesinde taşıt kredisi faiz oranlarına erişmek ve hesaplamalar gerçekleştirmek isteyen kişiler de bankaların resmi internet sitelerinde bulunan taşıt kredisi sayfalarını ya da kampanyalar bölümlerini inceleyebilirler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete