Egeli Gazete

İş Bankası 1.000 TL para iadesi yapacak! İade işlemleri pazartesi başlıyor!

Her ay olduğu gibi eylül ayında da düzenlediği kampanyalarla müşterilerinin yüzünü güldüren İş Bankası, yeni kampanyası kapsamında müşterilerine bin lira para iadesi yapacağını açıkladı. Peki, kampanya şartları neler? İşte cevabı…
İş Bankası 1.000 TL para iadesi yapacak! İade işlemleri pazartesi başlıyor!
Haberler / Ekonomi
14 Eylül 2024 Cumartesi 17:36

Haziran, temmuz ve ağustos aylarında olduğu gibi bu ay da birçok yeni kampanya düzenleyerek bünyesine yeni müşteriler katmayı hedefleyen ve mevcut müşterilerinin de yüzünü güldüren İş Bankası, düzenlediği bir kampanyayla müşterilerine bin lira para iadesi yapacağını açıkladı.

Buna göre, 30 Eylül’e kadar İşCep’ teki “Müşteri Olmak İstiyorum” uygulamasından ilk kez İş Bankası müşterisi olarak İş Bankası Bankamatik Kart’ı alan ve bu kart ile harcama yapanlar bin lira indirim kazanacak. Böylece, müşterilere bin lira para iadesi yapılmış olacak.

Türkiye İş Bankası Grubu, iştiraklerini yeni kuracağı şirket altında  topluyor - egirişim

İŞ BANKASI BİN LİRA PARA İADESİ KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya sadece Bireysel Bankamatik Kartı harcamalarda geçerli olacak. 30 Eylül’e kadar İşCep’teki “Müşteri Olmak İstiyorum” uygulaması üzerinden İş Bankası müşterisi olanlarla sınırlı olacak.

Kampanya tarihlerinde müşteri olarak bireysel bankamatik kartı alanlar, 31 Aralık’a kadar bireysel bankamatik kartlarıyla kampanya doğrultusunda indirimden faydalanabilecek.  

Bir müşteri için kampanya kapsamındaki kartlarıyla bir kerede 50 lira ve üzeri işlemlerde aylık en fazla 250 lira olacak biçimde harcama tutarının yüzde 10’u kadar indirim verilecek ve 31 Aralık’a kadar en fazla bin lira indirim kazanılacak.

Kazanılan indirim, harcamanın hesap hareketlerinde görüntülenmesinden sonra kartın bağlı olduğu hesaba aktarılacak. Kampanya fiziki olarak gerçekleşen harcamalarda ve bankamatik kartın e-ticaret işlemlerine açık olması halinde online harcamalarda geçerli olacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete