Egeli Gazete

Dilan Çiçek Deniz'in yeni sevgilisiyle eski aşkı aynı karede

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in bir süredir aşk yaşadığı Mert Yazıcıoğlu ile eski sevgilisi Furkan Andıç, Bodrum'da bir partide bir araya geldi. Taro Emir Tekin'in partiden paylaştığı fotoğraf sosyal medyada gündem oldu.
Player yükleniyor...
Haberler / Magazin
14 Temmuz 2023 Cuma 16:25
Bir süredir ekranlardan uzak olan Dilan Çiçek Deniz, 2017'de meslektaşı Furkan Andıç ile aşk yaşamaya başlamış ancak ikilinin birlikteliği bir yıl sürmüştü. Ayrılığın ardından Furkan Andıç, Dilan Çiçek Deniz'in arkadaşı Aybüke Pusat ile yeni bir aşka yelken açtı. Bu birliktelik Deniz ile Pusat'ın arasının açılmasına sebep olmuştu. Dilan Çiçek Deniz, Thor Saevarsson ile ayrılmasından aylar sonra aradığı aşkı Mert Yazıcıoğlu'nda buldu. Ünlü isimler geçtiğimiz gün Bodrum'da bir partide bir araya geldi. Tarık Emir Tekin de etkinlikten bir kareyi takipçilerinin beğenisine sundu.
Dilan Çiçek Deniz'in yeni sevgilisiyle eski aşkı aynı karede - 1
Dilan Çiçek Deniz'in küs olduğu Aybüke Pusat, eski sevgilisi Furkan Andıç ve yeni aşkı Mert Yazıcıoğlu'nun aynı karede yer aldığı fotoğraf gündem oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete