Egeli Gazete

Emekliye, İşçiye, Memura ve Öğrenciye 500 TL Fatura Desteği Başladı!

Milyonlarca vatandaş, su ve doğal gaz faturasına gelen zamlar nedeniyle fatura desteği veren kurumları araştırırken, Denizbank ise düzenlediği bir kampanyayla müşterilerine 500 TL fatura desteği vereceğini açıkladı. İşte kampanya detayları…
Emekliye, İşçiye, Memura ve Öğrenciye 500 TL Fatura Desteği Başladı!
Haberler / Ekonomi
5 Eylül 2024 Perşembe 20:15

Elektrik ve doğal gaz faturasına gelen yüzde 38 oranındaki zammın ardından bazı telekomünikasyon şirketleri de faturalarına zam yaptı. Bu nedenle faturasını ödemekte zorlanan vatandaşlar da çeşitli kurum ve kuruluşlardan fatura desteği almak için araştırmalarına hız verdi.

Denizbank ise eylül ayı kapsamında düzenlediği yeni kampanyasına katılım sağlayarak şartları yerine getiren müşterilere 500 TL fatura desteği vereceğini açıkladı. Buna göre, Denizbank müşterisi olan yeni müşteriler, DenizBank Bireysel ve Business Kredi Kartınız ile verilecek 1 yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 100 lira, 3 yeni fatura için 250 lira, 5 yeni fatura için 500 lira bonus desteği verilecek.

DenizBank'tan “dolandırıcılık yaptığı iddia edilen şube müdürü”ne ilişkin  açıklama - Sigorta Gündem

DENİZBANK 500 TL FATURA DESTEĞİ KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya, 30 Eylül’e kadar bireysel kredi kartıyla verilecek otomatik fatura ödeme talimatlar için ve kredi kartı ile verilen cep telefonu, elektrik, su, doğal gaz, ev telefonu, internet ve TV faturaları otomatik ödeme talimatları için geçerli olacak.

Kampanya doğrultusunda otomatik ödeme talimatı verilecek 1 yeni fatura için 100 lira, 3 yeni fatura için 250 lira, 5 yeni fatura için 500 lira Bonus puan verilecek. Fakat; 2, 4 ve 5 üzeri fatura talimatlar için ayrıca puan yüklemesi gerçekleşmeyecek.

Kampanya müşteri bazlı gerçekleşecek ve bir müşteri en fazla 500 lira bonus puan kazanabilecek. Kampanya yalnızca dijital kanallardan ilk defa müşterisi olarak kart müracaat talebi kabul edilenler için geçerli olacak.

Kampanya sürecinde Denizbank dijital kanallarından yeni bireysel kredi kartı müracaatı esnasında otomatik ödeme talimatı verenler, kart müracaatlarının kabul edilmesi halinde kampanyadan yararlanabilecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete