Egeli Gazete

Fiat Egea 859.900 TL’ye Satılıyor! Hem de Sıfırı

Fiat Egea modelini 859.900 TL'den başlayan fiyatlarla satılacağının açıklanmasının ardından kampanyanın detayları merak ediliyor. 
Fiat Egea 859.900 TL’ye Satılıyor! Hem de Sıfırı
Haberler / Ekonomi
8 Eylül 2024 Pazar 20:49

Fiat önceki aylarda olduğu gibi eylül ayında da otomobil alım fırsatları ile ilgili bilgilendirmede bulunuyor. Bu kapsamda, 3 Eylül tarihinde başlayan ve 2 Ekim tarihine kadar devam edecek olan fırsat kapsamında Egea 859.900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, kampanyanın ayrıntıları merak konusu oldu. Fiat da resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı bilgilendirme metni ile fırsatın detaylarına ilişkin açıklamada bulundu. 

Fiat Egea 2024 Eylül Kampanyası

Fiat tarafından yapılan açıklamaya göre eylül ayının ilk günlerinde başlayan ve ekim ayının ilk günlerinde sona erecek olan fırsat çerçevesinde 0 km 2024 yılı Egea modellerinde 859.900 TL'den başlayan fiyatlarla satış seçeneği sunulacak. Kampanyanın başlamasının ardından Fiat’ın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metninde:

 

‘’Kampanya 03.09.2024 – 02.10.2024 tarihleri arasında 0 km 2024 yılı Egea modellerinde sınırlı sayı için geçerlidir. Kampanya kapsamında belirtilen 859.900 TL fiyat, Egea Sedan 1.4 Fire 95 HP modellerde tavsiye edilen anahtar teslim liste fiyatı üzerinden nakit indirim uygulanmış şekildedir, metalik renk ve ekstra donanımları içermemektedir. Kampanya kapsamındaki indirim oranları ve indirim tutarları araç modeli ve donanımlarına göre değişkenlik göstermektedir. Kredi kampanyaları ile birleştirilemez. Kampanya stoklarla sınırlıdır. Fiat dilediği zaman kampanya şartlarını değiştirme veya kampanyayı tamamen sonlandırma hakkına sahiptir. Detaylı bilgi için size en yakın Fiat Showroom'larına ulaşabilirsiniz’’ denildi.

Taşıt Kredileri 2024 Eylül

Fiat Egea'nın 859.900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulmasının ardından söz konusu fırsatın ayrıntılarına ilişkin araştırmalar gerçekleştirilirken, otomobil almak isteyen kişiler de bankaların güncel taşıt kredisi fırsatlarını ve faiz oranlarını merak ediyorlar. Vade süresinden kredi tutarına kadar çeşitli etkenler taşıt kredisi faiz oranlarının değişmesine sebebiyet verebileceği için güncel oranlara erişmek isteyenler bankaların resmi internet sitelerini ziyaret edebilirler. 19 Eylül tarihinde Merkez Bankası Para Politikası Kurulu'nun eylül ayı faiz kararını duyurmasının ardından taşıt kredisi faiz oranlarında değişiklikler oluşursa da bankalar bilgilendirmede bulunacaklar.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete