Egeli Gazete

İkramiye ödemeleri başladı: Ekim, kasım aralık ayında da verilecek

Çalışanlara sağlanan çeşitli ikramiyelere ilişkin eylül ayının ortalarında yeni açıklamalar gelmeye devam ederken, güncel gelişmeler de merak ediliyor. 
İkramiye ödemeleri başladı: Ekim, kasım aralık ayında da verilecek
Haberler / Ekonomi
16 Eylül 2024 Pazartesi 12:19

Her yıl olduğu gibi 2024 yılında da dini bayramlarda önce emeklilere bayram ikramiyesi ödemesi verildi. Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde sağlanan ikramiyelerin ardından Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla ikramiye ödemesi verilip verilmeyeceği ile ilgili araştırmalar gerçekleştiriliyor. 

Önceki yıl Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla emeklilere bir defaya mahsus olmak üzere 5000 TL tutarında Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi verilmişti. Bu yıl ise benzer bir ikram ödemesinin sağlanması beklenmiyor. Emekli ikramiyelerine dair gelişmeler yakından takip edilirken, çalışanların maaş ikramiyeleri de merak ediliyor. Bu kapsamda, ülke genelindeki farklı belediyeler ve işyerleri çalışanlara sağlanan ikramiyelere ilişkin peş peşe açıklamalarda bulunuyorlar. 

İKRAMİYELER DÜN VERİLDİ

Çalışanları maddi açıdan destekleyebilmek için maaşın belirli bir bölümü kadar ikramiye ödemeleri sağlanmaya devam ediyor. Bu kapsamda, 16 Eylül tarihi itibariyle ikramiye ödemelerinin detaylarına ilişkin araştırmalar sürerken, yeni açıklamalar da geçtiğimiz aylarda olduğu gibi eylül ayında da geliyor. Bu kapsamda, temmuz ayında ödenen belediye personeline maaşların yüzde 20'si oranındaki ikramiyelerin ikinci kısmının 15 Eylül itibariyle hesaplara yatırıldığı Kütahya Belediyesi tarafından duyuruldu. 

15 Eylül tarihinde ikramiyelerin ikinci kısmı verilirken, ekim, kasım ve aralık ayları da yapılacak ödemeler ile birlikte 2024 yılında ikramiyelerin tamamı sağlanmış olacak. İkramiye ödemelerinin eylül ayının ortasında iletilmesinin ardından belediyenin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci'nin seçim vaatleri arasında yer alan ve ilk kısmı temmuz ayında ödenen belediye personeline maaşlarının yüzde 20'si oradaki ikramiyelerin ikinci kısmının 15 Eylül itibariyle verildiği belirtildi. Yıl sonuna kadar ikramiye ödemelerinin tamamı sağlanmış olacak. 

2024 yılının sonuna kadar iletilecek olan ikramiyelere ilişkin Kütahya Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgilendirmede bulunurken, yurt çapındaki farklı belediyelerin sağlayacağı ikramiyeler de belediye personelleri tarafından merak ediliyor. Belediyeler önceki aylarda olduğu gibi eylül ayında da ikramiyelere ve çalışanların maaş zamlarına, sosyal haklarındaki iyileştirmelere ilişkin bilgi veriyorlar. Bu durumda, belediyelerin resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden çalışanları ilgilendiren düzenlemelere erişilebilir. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete