Egeli Gazete

İzmir Mali Müşavirler Odasında Değişim Grubu’nun adayı Ali Yenidoğan oldu

İzmir  Mali Müşavirler Odasının Mayıs ayında yapılacak genel kurulu yaklaşırken, Değişim Grubu tecrübeli Mali Müşavir Ali Yenidoğan’ı aday olarak belirledi.
Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
8 Şubat 2022 Salı 14:00
Değişim Grubu üyeleri, İzmir Ticaret Lisesi Toplantı Salonu’nda bir araya gelerek, İzmir Mali Müşavirler Odası seçimleri ile ilgili gelişmeleri değerlendirdi. Toplantıda Ali Yenidoğan, oybirliği ile Değişim Grubu’nun başkan adayı olarak belirlendi. Kendisine duyulan güven için teşekkür eden Ali Yenidoğan, Değişim Grubu’nun tecrübesi ile Mali Müşavirlik mesleğine devamlı katkı koyduğunu söyledi. Değişim Grubu’nda bu güne dek  görev yapan, elini taşın altına koyan meslektaşlarına teşekkür eden Yenidoğan, “Oybirliği ile bana verilen bu sorumluluğu en iyi şekilde taşıyacağımdan meslektaşlarımın hiç şüphesi olmasın. Var gücümüzle gerek İzmir Odası seçimlerinde gerekse  Ankara için TÜRMOB seçimlerinde meslektaşlarımızın sesi olacağız” dedi.   Meslekteki tecrübesiyle öne çıkan Ali Yenidoğan, daha önce İzmir Mali Müşavirler Odası ve TÜRMOB’da çeşitli görevler üstlenmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete