Egeli Gazete

Jak Eskinazi'ye suikast planı: 7 kişi tutuklandı

Ege İhracatçılar Birliği Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi “Şahsıma yönelik bir suikast girişimi olabileceğine dair uyarıldığım doğrudur. Bir ay kadar önce bu bilgi tarafıma ulaştırıldı. Ben uzun süredir zaten güvenlik birimleri tarafından korunan birisiyim, bu olayın ardından daha titiz bir şekilde korunuyorum. Suikasti planladığı öne sürülen 9 kişi gözaltına alınmış, 7’sini tutuklanmış, inanın bu konuda bir şey bilmiyorum” dedi.
Jak Eskinazi'ye suikast planı: 7 kişi tutuklandı
Haberler / Güncel
31 Mayıs 2024 Cuma 20:52

Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi'ye suikast hazırlığı yapıldığı, suikastı planladığı öne sürülen ekibin çökertildiği iddia edildi.

Suikasti yer altı dünyasından Taşkın Yorulmaz’ın yaptığı ve gözaltına alındığı iddia edilen 9 kişiden 7’sinin tutuklandığı haberleri büyük yankı uyandırırken, EİB Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, Egedesonsöz’e konuyla ilgili açıklamada bulundu.

O KONUDA BİR ŞEY BİLMİYORUM
Yaklaşık bir ay önce, “Size karşı bir suikast olabilir” şeklinde uyarı aldığını doğrulayan Jak Eskinazi, şu açıklamalarda bulundu:

“Şahsıma yönelik bir suikast girişimi olabileceğine dair uyarıldığım doğrudur. Bir ay kadar önce bu bilgi tarafıma ulaştırıldı. Ben uzun süredir zaten güvenlik birimleri tarafından korunan birisiyim, bu olayın ardından daha titiz bir şekilde korunuyorum. Suikasti planladığı öne sürülen 9 kişi gözaltına alınmış, 7’sini tutuklanmış, inanın bu konuda bir şey bilmiyorum."

(Ege'de Son Söz)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete