Egeli Gazete

Karşıyaka Belediyesi'ne genç başkan yardımcısı

12 yıl Türkiye Büyük Millet Meclisinde görev yapan, genel seçimler sonrası Karşıyaka Belediyesi Basın Müdürü olarak atanan Güney Temiz, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay tarafından Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.
Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
25 Eylül 2023 Pazartesi 15:43
Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay 2 önemli atama kararı aldı. 12 yıl Türkiye Büyük Millet Meclisinde görev yapan, genel seçimler sonrası Karşıyaka Belediyesi Basın Müdürü olarak atanan Güney Temiz, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay tarafından Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. 4 Dönem TBMM'de Milletvekilliği danışmanlığı, CHP Parti Sözcüsü ve Genel Sekreter danışmanlığı görevlerinde de bulunan Temiz, genel seçimler sonrası Başkan Tugay tarafından basın müdürü ve basın danışmanlığı görevlerine getirilmişti. Karşıyaka Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevine atanan Temiz'in, Basın Yayın Müdürlüğünü ve Basın Danışmanlığı görevlerini de sürdüreceği öğrenildi. Temiz'in yanı sıra belediyede İşletme İştiraklar Müdürü olarak görev yapan Hüseyin Çakar da başkan yardımcısı olarak atandı.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete