Egeli Gazete

Kiracılar dikkat: Her ay 200 TL iade edilecek!

Kira ödemelerine yönelik kampanyalar eylül ayının ortalarında da kiracılar tarafından yakından takip ediliyor. Bu çerçevede, bankalar da resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden fırsatlara dair bilgi veriyorlar. 
Kiracılar dikkat: Her ay 200 TL iade edilecek!
Haberler / Ekonomi
12 Eylül 2024 Perşembe 15:00

Kira ödemelerinde sağlanan kampanyalar 12 Eylül tarihi itibariyle araştırılırken, i̇ş Bankası da 10.000 TL ve üzeri kira ödemelerinde her ay 200 TL Maxipuan kazanılabileceğini duyurdu. 1 Eylül tarihinde başlayan ve 30 Eylül tarihine kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde her ay 200 TL Maxipuan alınabilirken, fırsatın detayları merak konusu oldu. İş Bankası da resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı duyuru ile bilgi verdi. 

İş Bankası kira ödemesi kampanyası

İş Bankası’nın 1 Eylül tarihinde hayata geçirdiği ve 30 Eylül tarihine kadar devam edeceğini belirttiği fırsat çerçevesinde en az yıl sonuna kadar geçerli olacak şekilde konut kirası, işyeri kirası ya da diğer kira işlem tipi seçilerek verilen para aktarma talimatları kapsamında fırsat geçerli olacak. Kampanya çerçevesinde elde edilen Maxipuanlar bireysel nitelikli kredi veya bankamatik kartlarına yüklenirken, fırsatın detaylarına ilişkin yapılan açıklamaya göre yararlanabilmek için kira ödemelerinin 10.000 TL ve üzeri tutarda olması gerekiyor. Eylül ayı için talimatsız kira ödemesini gerçekleştirenler, aynı ay içinde yıl sonuna kadar talimat veren kişiler de kampanyaya dahil edilebilecekler. Fırsat çerçevesinde elde edilen Maxipuanlar bir sonraki ayın beşinci gününe kadar yüklenecek. 

İş Bankası güncel kampanyalar 2024 Eylül

Eylül ayının son gününe kadar devam edecek olan kira ödemelerinde her ay 200 TL Maxipuan sunulan fırsata ilişkin İş Bankası bilgi verirken, İş Bankası müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sağlanacak olan indirimleri ve Maxipuanları merak ediyorlar. Eylül ayının ortalarında İş Bankası güncel kampanyalar ile ilgili resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, önümüzdeki süreçlerde hayata geçecek olan kampanyalara erişmek, güncel fırsatlar ile ilgili bilgi edinmek isteyen kişiler İş Bankası’nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete