Egeli Gazete

Kredi kartı sahiplerine 2 bin TL para iadesi başladı!

Vakıfbank, eylül ayı kapsamında düzenlediği bir kampanyasına katılım sağlayan müşterilerine 2 bin TL para iadesi yapacağını açıkladı. Peki, başvuru şartları neler, son başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar…
Kredi kartı sahiplerine 2 bin TL para iadesi başladı!
Haberler / Ekonomi
12 Eylül 2024 Perşembe 10:37

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Vakıfbank, hem bünyesine yeni müşteri katmak ve hem de mevcut müşterilerinin yüzünü güldürmek için yeni kampanyalarına devam ediyor. Vakıfbank, bu kampanya düzenlediği bir kampanyayla 2 bin TL’ye kadar para iadesi yapacağını duyurdu.

Buna göre, Vinov Kampüs sistemi üzerinden 31 Ekim’e kadar 100 bin lira-199 bin 999 lira arasındaki tutarlarda oluşturulan Vinov ödemelerinde bin lira, 200 bin lira ve üzeri oluşturulan Vinov ödemelerinde ise 2 bin lira kredi kartı ekstre indirimi verilecek.

Kasıma özel bir zam daha! Vakıfbank promosyonunu arttırdı!

VAKIFBANK 2 BİN TL PARA İADESİ KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyada bahsi geçen ödüllendirme, okul kayıt ücretine uygulanan bir indirim olmayacak ve Vinov Kampüs sisteminden gerçekleşen harcamalara özel kredi kartına yansıtılacak indirim olarak gerçekleşecek.

Kampanya müşteri bazında geçerli olacak. Bir müşteri kampanyadan maksimum bir kere yararlanabilecek ve kampanya doğrultusunda en fazla 2 bin lira indirim kazanabilecek.

Kampanyaya sadece VakıfBank Mobil uygulamasındaki“Cepte Kazan” üzerinden ''Hemen Katıl'' tuşunu tıklayarak katılım sağlanabilecek. Kampanya katılımının harcamadan önce veya sonra 31 Ekim’e kadar gerçekleştirilmesi gerekecek.

Yalnızca bireysel kredi kartları kampanya kapsamında yer alacak. Kampanya şartlarını yerine getiren bireysel kredi kartı sahibi müşterilere indirim imkânı sunulacak. Vinov Kampüs ödeme talimatı iptali veya iadesi halinde verilen indirim yansıtılan kredi kartına borç olarak yansıyacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete