Egeli Gazete

Promosyon 60.500 TL oldu! Saat 22.46’da duyuruldu

Maaş promosyonları belli oldukça eylül ayının ortalarında da yeni açıklamalar gelmeye devam ederken, dün akşam bir promosyon anlaşması daha duyuruldu. 
Promosyon 60.500 TL oldu! Saat 22.46’da duyuruldu
Haberler / Ekonomi
18 Eylül 2024 Çarşamba 08:31

Eylül ayının ortalarında bankaların resmi internet sitelerinde bulunan emekli promosyonu sayfalarına göre maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren ve ek kampanya koşullarını yerine getiren emekliler 24.000 TL'ye varan promosyon ödemesi elde edebilirken, emekli promosyonlarında artış olup olmayacağı merak ediliyor. 

Emekli promosyonları maaş miktarına göre belirlendiği için ocak ayının ilk günlerinde Türkiye İstatistik Kurumu'nun aralık ayı enflasyon rakamlarını açıklaması ve yılın son altındaki enflasyon verisine göre 2025 yılında emekli maaşlarının zamlanmasının ardından promosyon ödemelerinin de yükseleceği düşünülüyor. 

60 bin 500 TL Promosyon Anlaşması

Emekli promosyonlarının 2025 yılında ilk aylarında zamlaracağına dair tahminler ağırlık kazanırken, eylül ayının ortalarında maaş promosyonlarına ilişkin yeni gelişmeler de gündemin ilk sıralarında yer almaya devam ediyor. 

Maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için bankalar ile görüşmeler hız kesmeden devam ederken, anlaşmalar sağlandıkça da kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanıyor. Bu çerçevede, 60.500 TL promosyon anlaşmasının sağlandığını Eğitim Bir-Sen İstanbul 2 Nolu Şube Gaziosmanpaşa Temsilciliği duyurdu. 

60.500 TL promosyon anlaşmasının sağlanmasının ardından sendikanın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda ‘'Eğitim Bir Sen İstanbul 2 Nolu Şube Gaziosmanpaşa temsilciligi Yetkili sendika olarak katıldığı promosyon pazarlığında her eğitim çalışanı adına net 60.500 TL alarak büyük bir kazanım elde etti. Kasım ayında ödenecek olan promosyon tutarı Gaziosmanpaşa Milli Eğitim camiasına hayırlı olsun. Göstermiş olduğu bu başarıdan dolayı Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, İlçe başkanımıza ve yonetimimize teşekkürler ediyoruz’’ denildi.

Çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için belediyeler, kurumlar, müdürlükler, işyerleri, sendikalar ile bankalar arasında görüşmeler hız kesmeden devam ediyor. Bu durumda, eylül ayının son günlerine kadar çalışanların maaş promosyonları için anlaşmalar sağlandıkça kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanacak. Emekli promosyonları ise her ayın ilk günlerinde bankalar tarafından güncelleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete