Egeli Gazete

Promosyonda REKOR! 56.200 TL Hesaplara Yatırıldı

Maaş promosyonu ödemeleri eylül ayının ilk günlerinde de gerçekleşirken, ödemelerin ayrıntılarına ilişkin bilgi veriliyor. 
Promosyonda REKOR! 56.200 TL Hesaplara Yatırıldı
Haberler / Ekonomi
7 Eylül 2024 Cumartesi 11:22

30 Eylül tarihine kadar devam edecek olan emekli promosyonu fırsatları kapsamında bankalar 18.000 TL'ye varan promosyon sunarken, emekli promosyonlarında artış olup olmayacağı merak edilen konular arasında yer alıyor. Ocak ayında emekli maaşlarının zamlanmasının ardından bankaların promosyonları güncelleyeceğine dair tahminler bulunurken, çalışanların maaş promosyonları da gündemin ilk sıralarında bulunuyor. Bu kapsamda, 7 Eylül itibariyle çalışanların maaş promosyonlarına ilişkin araştırmalar gerçekleştirilirken, ülke genelindeki farklı kurumlar, belediyeler, müdürlükler, işyerleri, üniversiteler de maaş promosyonu anlaşmaları sağlandıkça ya da ödemeler gerçekleştikçe resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınladıkları duyurular ile bilgi veriyorlar. 

56 Bin 200 TL Promosyon Ödemesi

Belediye personellerinin maaş promosyonları eylül ayının ilk günlerinden itibaren en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu kapsamda, belediye personelinin maaş promosyonlarını belirleyebilmek için gerçekleşen görüşmeler neticesinde anlaşmalar sağlandıkça kamuoyu bilgilendiriliyor. Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş da sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile 56.200 TL'lik banka promosyonlarının hesaplara yatırıldığını duyurdu. Belediye personellerine sağlanan promosyonların detaylarına ilişkin bilgi veren Başkan Ertaş:

 

‘’Geçtiğimiz günlerde imzaladığımız, toplam 351 memur ve kadrolu işçiyi kapsayan 56.200 TL banka promosyonları bugün hesaplara yatırıldı. Kentimiz için gece gündüz demeden çalışan değerli mesai arkadaşlarıma hayırlı olsun. Güle güle harcasınlar’’ ifadelerine yer verdi.

2024 Eylül Promosyon Görüşmeleri

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş 56.200 TL’lik promosyon anlaşmasına ilişkin bilgi verirken, yurt çapındaki farklı belediyelerde, kurumlarda, müdürlüklerde, işyerlerinde, üniversitelerde çalışan personeller de eylül ayının ortalarına doğru ilerlerken maaş promosyonu görüşmelerinden çıkacak neticeleri merak ediyorlar. Bu durumda, önümüzdeki süreçlerde promosyon anlaşmaları sağlandıkça yeni açıklamalar gelebilir. Emekli promosyonları ise her ayın ilk günlerinde bankalar tarafından güncelleniyor. Bu durumda, 30 Eylül tarihine kadar devam edecek promosyon fırsatlarına erişmek, detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler bankaların resmi internet sitelerinde bulunan emekli promosyonu sayfalarını inceleyebilirler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL TÜRKİYE POLİTİKA EKONOMİ YEREL YÖNETİMLER ASAYİŞ YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK KÜLTÜR SANAT MAGAZİN SPOR RÖPORTAJLAR GENEL
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 Egeli Gazete